MEDIA

Rouk Zouk, 5X5 και τηλεπαιχνίδια ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για τις γιορτές

Rouk Zouk, 5X5 και τηλεπαιχνίδια ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για τις γιορτές

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 ετοιμάζουν ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα special επεισόδια των τηλεπαιχνιδιών

Σε χριστουγεννιάτικο mood μπαίνει ο ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου. Τα στελέχη ετοιμάζουν ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα special επεισόδια των τηλεπαιχνιδιών.

Από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 15:00, το «Rouk Zook» με τη Ζέτα Μακρυπούλια γίνεται… παιδί, σκορπίζοντας χαρά και αισιοδοξία. Μικροί αθλητές, οδηγοί, μάγοι, ηθοποιοί, χορευτές και ποδηλάτες έρχονται στα χριστουγεννιάτικα επεισόδια για να παίξουν για καλό σκοπό στηρίζοντας το ίδρυμα «Η Θεοτόκος». Για πέντε μέρες το πλατό θα πλημμυρίσει με γυμναστικές επιδείξεις, χορό, τραγούδι, κόντρες, διασκέδαση, γέλιο και ατάκες που μόνο τα παιδιά μπορούν να χαρίσουν.

Τις ίδιες ημέρες, στις 17:30, και το πλατό του «5Χ5» γεμίζει παιδικά χαμόγελα από μικρούς φίλους που παίζουν για καλό σκοπό στηρίζοντας το «Χαμόγελο του παιδιού»! Τη Δευτέρα 19/12 έρχονται οι Μικροί Μουσικοί και οι Μικροί Χορευτές από την Κρήτη για να μας ξεσηκώσουν. Την Τρίτη 20/12 θα απολαύσουμε τους Μικρούς Μπαλαδόρους, αλλά και μια μικρή fan του ποδοσφαίρου κόντρα σε 5 Μικρές Μπαλαρίνες. Την Τετάρτη 21/12, 5 Φιλαράκια και 5 Γειτονάκια θα μας ταξιδέψουν σε παιχνίδια από το παρελθόν. Την Πέμπτη 22/12, 5 Μικροί Οδηγοί πατάνε το γκάζι απέναντι σε 5 Μικρούς Σεφ και την Παρασκευή 23/12, 5 Μικροί Kick-boxers φοράνε τις στολές τους και μονομαχούν με 5 Μικρές Χορεύτριες Λάτιν. Όλα τα παιδιά παίζουν για να κερδίσουν πόντους και να φτάσουν σε ένα διαφορετικό τελικό, όπου κανείς δεν θα φύγει χαμένος.

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Λιάγκας με όλη την ομάδα του «Πρωινού» φοράνε τα καλά τους, γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και αποχαιρετούν το 2022 με εορταστική διάθεση και εκλεκτούς καλεσμένους. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ετοιμάζει μοναδικά πιάτα για το γιορτινό τραπέζι και η Λίτσα Πατέρα δίνει τις αναλυτικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τις ημέρες των εορτών, αλλά και τη νέα χρονιά.

Παραμονές Χριστουγέννων

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, στις 20:00, έρχεται το πιο εορταστικό και διασκεδαστικό «Family Game» του χρόνου με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά. Οι ομάδες παίζουν και περνούν από απίστευτα τρελές και διασκεδαστικές δοκιμασίες για να καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των Χριστουγέννων.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 20:00, η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται 10 αγαπημένους τραγουδιστές στο «Rouk Zouk Special». Η ομάδα «Άγια Νύχτα» με τους Ηλία Βρεττό, Demy, Μαλού, Αναστάσιο Ράμμο και Χριστίνα Σάλτη αναμετράται με την ομάδα των «ONIRAMA» των Θοδωρή Μαραντίνη, Γιώργου Κοκονίδη, Χρήστου Τρεσίντση, Δημήτρη Κοκονίδη και Άλεξ Παπακωνσταντίνου. Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και άφθονες στιγμές γέλιου.