MEDIA

Τα τηλεοπτικά «αντίο» που θα ακούσουμε αυτή την εβδομάδα - Ποιες εκπομπές τελειώνουν

katien

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται κι επίσημα, με τους παρουσιαστές να ετοιμάζονται να ζήσουν το καλοκαίρι τους

Η τηλεοπτική εβδομάδα, που ξεκινά, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πολλές από τις εκπομπές ολοκληρώνονται και οι παρουσιαστές αναμένεται να προβούν σε ανακοινώσεις. Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις ήδη γνωρίζουμε το τι θα συμβεί, οι αλλαγές στις συνθέσεις των ομάδων δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Στο MEGA, οι πρωινές εκπομπές «Mega Καλημέρα» και «Πάμε Δανάη!» θα πουν την τελευταία «καλημέρα» της χρονιάς την Παρασκευή 7 Ιουλίου. Η Ελεονώρα Μελέτη και η Δανάη Μπάρκα έχουν ήδη συμφωνήσει με τα στελέχη του καναλιού για την ερχόμενη χρονιά, ωστόσο σίγουρα θα δούμε αλλαγές στις ομάδες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Μάλιστα, εντύπωση έχει προκαλέσει το ότι ακόμη δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις από τον σταθμό. Την ίδια ημέρα αναμένεται να αποχαιρετήσει το κοινό και η Ελένη Μενεγάκη με τη μεσημεριανή εκπομπή «Ελένη».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου, στον ALPHA, θα περάσουν ένα ήσυχο καλοκαίρι. Η παρουσιάστρια του «Happy Day στον ALPHA» αλλά και η οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ολοκληρώνουν τη χρονιά με θετικό πρόσημο στις 7 Ιουλίου και ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Το «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο αναμένεται να ολοκληρωθεί την ίδια ημέρα, με τον παρουσιαστή να μετακομίζει στον ΣΚΑΪ και να κλείνει έναν μεγάλο επαγγελματικό κύκλο. Δύο ημέρες αργότερα, στις 9 του μήνα, φινάλε θα δούμε και στις εκπομπές «Καλύτερα δε γίνεται!» με τη Ναταλία Γερμανού και «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» με τον Νίκο Μάνεση.

Στις 7 του μήνα τελειώνουν, όμως, και τα περισσότερα προγράμματα του STAR. «Breakfast@STAR», «Αλήθειες με τη Ζήνα», «Τροχός της τύχης» και «Shopping Star» ρίχνουν αυλαία και ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό για την επόμενη σεζόν. Οι αποφάσεις για την επόμενη χρονιά έχουν ήδη ληφθεί. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα παραμείνουν στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής, με τους δυο τους να κάνουν την αποκάλυψη πριν από κάποιες εβδομάδες. Το ζευγάρι θα συνεχίσει να δίνει lead in στη μοναδική Ζήνα Κουτσελίνη, που με τα ρεπορτάζ της και την κοινωνική της ματιά έχει μάθει να κερδίζει το στοίχημα της τηλεθέασης. Σταθερός θα παραμείνει και ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τον «Τροχό της τύχης», ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το τι θα συμβεί με το «Shopping Star». Το πρότζεκτ θα συμπεριληφθεί στο νέο πρόγραμμα, όμως αναζητείται παρουσιάστρια ή παρουσιαστής μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.
Την ερχόμενη Παρασκευή ο Γιώργος Λιάγκας και το «Πρωινό», μετά την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου, θα κλείσει τη σεζόν. Ο ίδιος, πριν από μερικές ημέρες, προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Του χρόνου επιστρέφουμε με αλλαγές. Ελπίζουμε βελτιωμένοι για να πιάσουμε περισσότερο το νόημα όλων αυτών που θέλετε να βλέπετε στην πρωινή ζώνη 10 με 1. Παραμένει, ωστόσο, ο βασικός κορμός ίδιος σε αυτήν εδώ την εκπομπή», ανέφερε χαρακτηριστικά. Οπως έχει γίνει γνωστό, στόχος του παρουσιαστή είναι να κρατήσει την ομάδα του (Φωτεινή Πετρογιάννη, Τάσος Τεργιάκης, 'Αρια Καλύβα) και να βρεθεί μία αντικαταστάτρια της Μαρίας Κορινθίου που πιθανότατα θα είναι η Ελένη Βουλγαράκη. Πληροφορίες θέλουν και τον Βαγγέλη Περρή να ενσωματώνεται στο team.

Την ίδια ημέρα θα πέσει η αυλαία και για τα τηλεπαιχνίδια «Rouk Zouk» και «5Χ5», με τη Ζέτα Μακρυπούλια να ανανεώνει το συμβόλαιό της και τον Μάρκο Σεφερλή να μετακινείται στον ΣΚΑΪ.