MEDIA

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Το «αντίο» του Alpha στη Βουλίτσα και το «ευχαριστώ» στην Ελένη Κοκκίδου

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Το «αντίο» του Alpha στη Βουλίτσα και το «ευχαριστώ» στην Ελένη Κοκκίδου

Τελευταίο επεισόδιο χθες για τη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα». Ο Alpha ευχαρίστησε την Ελένη Κοκκίδου ή αλλιώς τη Βουλίτσα για όσες στιγμές χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό

H Μουρμούρα έκλεισε τον 10ο χρόνο επιτυχίας της με ένα συγκινητικό και αστείο παράλληλα επεισόδιο, στο οποίο ωστόσο έπρεπε να αποχαιρετήσει και δύο άτομα.

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν η Ελένη Κοκκίδου, έπρεπε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη σειρά, με έναν τραγικό τρόπο. Στο τελευταίο επεισόδιο η Βουλίτσα πέθανε όταν πνίγηκε από το φαγητό με τον Μηνά να μην πιστεύει ότι το εννοεί αλλά του κάνει πλάκα.

Έτσι η Βουλίτσα δεν θα είναι από την επόμενη χρονιά στην κωμική σειρά. Ο Alpha είπε αντίο σε αυτόν τον αξέχαστο ρόλο και ευχαρίστησε την ηθοποιό Ελένη Κοκκίδου για όσα μας χάρισε αυτά τα 10 χρόνια στη σειρά.

«Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, λιγουρευτήκαμε τον ωραίο σου μουσακά, καρδιοχτυπήσαμε μαζί με τον Μηνά για τις τρέλες σου…Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για αυτά τα δέκα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί σου! Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας», έγραψε ο Alpha στην ανάρτησή του