Σάκης Κατσούλης Survior All Star
«Η φανέλα ήταν βαριά, πάντα προσπαθούσα να παίζω με ζήλο και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό», λέει στο Newsbomb.gr ο Σάκης Κατσούλης, νικητής του «Survivor All Star»
Πηγή: ΣΚΑΪ
MEDIA

Ο Σάκης Κατσούλης στο Newsbomb.gr: Ο νικητής του «Survivor All Star» μιλά για όλα

Λίγες ώρες μετά τη νίκη του στο Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης μιλάει στο Newsbomb.gr και αποκαλύπτει τα πάντα…

Για έξι ολόκληρους μήνες έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στον στίβο μάχης, αποδεικνύοντας ότι για εκείνον το «Survivor All Star» ήταν ένα παιχνίδι αγωνισμάτων και όχι στρατηγικής. Με διαφορά ο καλύτερος παίκτης που έχει περάσει από τον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης Κατσούλης, έφτασε στον τελικό και κέρδισε -για δεύτερη φορά- την κούπα. Λίγες ώρες μετά τη νίκη, ανοίγει τα χαρτιά του και μιλά για όλα…

O Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του «Survivor All Star»
O Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του «Survivor All Star»ΣΚΑΪ

Λίγα 24ώρα μετά τη μεγάλη νίκη στο «Survivor All Star», ποιες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου;

Και το 2021 ήταν πολύ έντονο το κύμα αγάπης και φέτος όμως! Ο κόσμος έρχεται στα μαγαζιά, που διατηρώ, στέλνει μηνύματα στα social media, μου μιλά στον δρόμο… Για να είμαι ειλικρινής βέβαια δεν μπορώ να συγκρίνω, ήταν δύο διαφορετικές σεζόν. Ας πούμε, όμως, ότι πάντα παρονομαστής είναι ένας: η αγάπη του κόσμου.

Αισθάνεσαι ότι αυτή η πρωτιά έχει μεγαλύτερη αξία από εκείνη του 2021; Ήταν πολύ δύσκολος ο all star κύκλος…

Ξεκάθαρα ναι! Για εμένα δεν είναι το δεύτερο «Survivor» που κερδίζω, αλλά το πρώτο «Survivor All Star». Ένας πολύ τιμητικός τίτλος, μιλάμε για τον πρώτο Έλληνα νικητή σε αυτό τον τηλεοπτικό θεσμό. Για εμένα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, γι’ αυτό έδωσα το 100% του εαυτού μου.

Περίμενες τη νίκη; Τις τελευταίες εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο έμοιαζες να είσαι αγχωμένος…

Στην τελική ευθεία, όντως, είχα αρχίσει να αγχώνομαι. Βλέπαμε αρκετά πράγματα μέσα στο παιχνίδι, περίεργες συμπεριφορές. Προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται. Πάντως, βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα το να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στα αγωνίσματα. Ήξερα ότι ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής, μόνο αυτός μπορεί να δώσει τον τίτλο.

Σάκης Κατσούλης
«Στην τελική ευθεία, όντως, είχα αρχίσει να αγχώνομαι», λέει ο Σάκης ΚατσούληςΣΚΑΪ

Μετάνιωσες το ότι, στην τελική ευθεία, μπήκες στη διαδικασία να ασχοληθείς με στρατηγικές; Μέχρι τότε δεν είχες δείξει ότι «έπαιζες» με αυτόν τον τρόπο… Κάτι σε πίεσε για να αλλάξεις μέθοδο;

Αυτό ακριβώς συνέβη… Αν το «Survivor» ήταν παιχνίδι στρατηγικής, εγώ δεν ήμουν καλός παίκτης. Πορεύτηκα και το 2021 και τώρα με αγωνιστικά κριτήρια. Βασιζόμουν στην αγωνιστικότητά μου, στα χέρια μου και τα πόδια μου. Όταν είδα, όμως, κάτι που με αδικεί και έρχεται «απέναντί μου» αλλά και απέναντι στον άνθρωπό μου-τη Μαριαλένα, έπρεπε να χρησιμοποιήσω στρατηγική. Για να είμαι, όμως, ειλικρινής δεν ξέρω αν ήταν 100% στρατηγική. Έβαλα τον εαυτό μου σε δύσκολη θέση και βγήκα υποψήφιος. Έβλεπα κάποια πράγματα, που ειλικρινά δεν θέλω να ειπωθούν μιας και το παιχνίδι έχει τελειώσει, και με ενοχλούσαν πολύ. Βγήκα μπροστά, τα είπα και πήρα την ευθύνη.

Πώς αισθάνεσαι με τα όσα έχει πει ο Τριαντάφυλλος για εσένα, όλο αυτό το διάστημα;

Ο κόσμος μού έχει στείλει αποσπάσματα με τα όσα έχει πει. Όμως, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, δεν έχω πει τίποτα για εκείνον. Το 2021, παρά τα όσα γίνονταν και όσα ακούγονταν, εγώ ήμουν εκεί, βγήκα μπροστά για εκείνον και τού έλεγα με ειλικρίνεια και το καλό και το κακό. Νομίζω γι’ αυτό γίναμε φίλοι. Δημιουργήσαμε μία πραγματική φιλία μετά το «Survivor». Κάναμε παρέα, πήγαινα στο μαγαζί που τραγουδούσε, ερχόταν στις δικές μου επιχειρήσεις με ρούχα, τον επισκεπτόμουν σπίτι του και έπαιζα με τον γιο του. Γι΄ αυτό στεναχωριέμαι περισσότερο.

Έκανες φιλίες από τον all star κύκλο;

Όλα τα παιδιά μπήκαν διαβασμένα, όπως κι εγώ. Νομίζω θα κρατήσω κάποιες φιλίες, αν και ο χρόνος θα δείξει και η πραγματική ζωή. Θαρρώ ότι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Μάριο Πρίαμο, τον Τάκη Καραγκούνια, που δεθήκαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα κρατήσουμε δεσμούς.

Σάκης Κατσούλης
O Σάκης Κατσούλης μάς αποκαλύπτει τους φίλους που απέκτησε μέσα από το Survivor All StarΣΚΑΪ

Υπάρχουν άτομα που δεν θες να ξανασυναντήσεις στη μετά το «Survivor» εποχή;

Όχι, δεν έχω κρατήσει κακία σε κανέναν. Είναι ένα παιχνίδι. Βέβαια, δεν θα βρεθώ με όλους, δεν ταιριάζω με όλους. Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά από κάποιους παίκτες και, όταν κάποιος λέει κάτι κακό για εσένα, γιατί να έρθεις κοντά; Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τα λόγια του.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή;

Το πρώτο διάστημα που ήμουν σε διαφορετική ομάδα με τη Μαριαλένα. Έφτασα πολλές φορές στο σημείο να πω ότι θέλω να φύγω. Την ίδια περίοδο είχα και έναν τραυματισμό στα πλευρά, που μου δημιουργούσε ένταση και δεν κοιμόμουν.

Σάκης Κατσούλης
O Σάκης ήθελε πάντοτε να δίνει τον καλύτερο εαυτό του στα αγωνίσματαΣΚΑΪ


Αγωνιστικά, πάντως, δεν λύγισες ποτέ! Ήσουν ο καλύτερος παίκτης…

Δεν μου αρέσει να το ακούω αυτό. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ένας καλός παίκτης για να παραμείνει καλός, δεν πρέπει να έχει κακές εβδομάδες. Κι εκεί αυτό ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Η φανέλα ήταν βαριά, πάντα προσπαθούσα να παίζω με ζήλο και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Τι θα ήθελες από εδώ και στο εξής;

Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω πολύ. Δεν θα αλλάξω κάτι, θα κάνω κάποιες επενδυτικές κινήσεις στις επιχειρήσεις μου και προχωράω!

Μαριαλένα - Σάκης
«Με τη Μαριαλένα είμαστε στα καλύτερά μας», δηλώνει ο ΣάκηςΣΚΑΪ


Με το κορίτσι σου;

Με τη Μαριαλένα είμαστε στα καλύτερά μας… Περάσαμε ένα δύσκολο εξάμηνο, κατά τη διάρκεια του οποίου ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Την λατρεύω και εύχομαι να κάνουμε τη δική μας οικογένεια!

Διαβάστε επίσης

Σάκης Κατσούλης: Θα ξαναπήγαινε στο Survivor; - Η ξεκάθαρη απάντησή του

Κατσούλης για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Δεν είναι γκρινιάρα, είναι ο άνθρωπος μου»

Survivor All Star: Το τρελό χρηματικό ποσό που κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ