MEDIA

Survivor All Star: Ο Κατσούλης σήκωσε για 2η φορά την κούπα – Τα λεφτά και η ήττα Μπάρτζη

Survivor All Star: Ο Κατσούλης σήκωσε για 2η φορά την κούπα – Τα λεφτά και η ήττα Μπάρτζη
instagram

Το Survivor All Star αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη

Έπειτα από έξι μήνες αγωνισμάτων, πολλών τσακωμών, αποβολών, οι Survivors και το κοινό αποχαιρέτησαν χθες το «Survivor All Star». Το πολυσυζητημένο ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώθηκε με τον Σάκη Κατσούλη να σηκώνει το τρόπαιο και να κερδίζει στο σύνολο 235.000 ευρώ.

Το έπαθλο των 100.000 ευρώ ήρθε να προστεθεί στα 135.000 που ήδη είχε βγάλει, με τον επιχειρηματία να ολοκληρώνει με θετικό πρόσημο έναν ακόμη κύκλο του ριάλιτι μετά τη νίκη του το 2021.

Στις 01.30, τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ο Γιώργος Λιανός πήρε στα χέρια του τον φάκελο με τα αποτελέσματα δηλώνοντας: «Η διαφορά στην ψηφοφορία είναι οριακή… Είχα το προαίσθημα ότι θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι και η ψηφοφορία του κόσμου το απέδειξε». Λίγα λεπτά αργότερα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η οικογένεια του Σάκη έπεφταν στην αγκαλιά του, μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του Γιώργο Κόρομι, Σπύρο Μαρτίκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Τάκη Καραγκούνια, Στέλιο Χανταμπάκη, Καρολίνα, Κωνσταντίνο Βασάλο, Μάριο Πρίαμο που τον στήριξαν πολύ.

«Δεν έχω λόγια... Αγαπάτε βαθιά, ειλικρινά. Να είστε ειλικρινείς. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, περάσαμε δύσκολα, έμαθα πολλά από αυτό το παιχνίδι. Σας ευχαριστώ για όλα, σας λατρεύω», είπε ο Σάκης. Για τον ίδιο είναι μία μεγάλη νίκη καθώς είχε να ανταγωνιστεί έναν δυνατό αντίπαλο, για τον οποίο μάλιστα είχε δημιουργηθεί ένα μεγάλο κύμα υποστήριξης στα social media.

Τα καρφιά ανάμεσα σε Σάκη και Στάθη Σχίζα

Κατά τη διάρκεια του τελικού, Σάκης Κατσούλης και Στάθης Σχίζας αντάλλαξαν πυρά. «Για μένα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η αποχώρησή μου, δεν ταίριαζα πια εκεί μέσα. Το παιχνίδι είχε γίνει ανθρωποφάγο και απάνθρωπο. Ήταν πολύ έξω από τη δική μου φιλοσοφία. Οπότε άφησα τον Νίκο να προχωρήσει, του βγάζω το καπέλο που τα κατάφερε», τόνισε ο Στάθης. Ο Σάκης Κατσούλης ακούγοντας τη λέξη ανθρωποφαγία, απάντησε στον πρώην συμπαίκτη του και δεν μάσησε τα λόγια του.

«Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται, οι λέξεις έχουν μεγάλη βαρύτητα. Δεν θέλω καν να ξεστομίζω τη λέξη «ανθρωποφαγία». Καθένας εκλαμβάνει τα γεγονότα όπως εκείνος τα αισθάνεται. Εγώ δεν εξέλαβα κάτι τέτοιο από τους συμπαίκτες μου, ίσως έπαιζα το παιχνίδι διαφορετικά», σχολίασε. «Δεν συμφωνώ με τον όρο ανθρωποφαγία. Εμένα δεν με τιμάει να πω για κάποιον ότι τον άφησα πίσω, γιατί με κάποιον τρόπο του ταίριαζε το παιχνίδι. Περάσαμε και αντέξαμε όλοι τα ίδια, σέβομαι όμως την άποψη του καθενός. Δεν το μετάνιωσα ποτέ κι αν ξαναμπώ θα μπω για το αγωνιστικό κομμάτι και όχι για τη στρατηγική», κατέληξε.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θυμήθηκε τους παίκτες που αποβλήθηκαν

«Ήταν μία φανταστική σεζόν για μένα, είχα μαζί μου μεγάλα αστέρια του Survivor και τώρα που τους βλέπω συγκινούμαι. Απήλαυσα κάθε λεπτό του σόου και φυσικά με παρουσιαστή εσένα, πήγες το Survivor σε ένα άλλο επίπεδο με την ενέργειά σου», ανέφερε ο Ατζούν στον τελικό απευθυνόμενος στον κόσμο και στον Γιώργο Λιανό.

«Φυσικά υπήρξαν κάποιοι παίκτες φέτος που τους “χάσαμε” εξαιτίας κάποιων παραβιάσεων. Θέλω να πω ότι όλοι είναι ακόμα στην καρδιά μου, δεν σημαίνει κάτι που βρέθηκαν εκτός παιχνιδιού», επισήμανε ο παραγωγός. «Θα χαρώ πολύ να τους δω να συμμετέχουν σε κάποιο μελλοντικό Survivor All Star. Είναι ακόμη για μένα αδέρφια μου», τόνισε.

Το μέλλον του «Survivor All Star»

Μπορεί ο Γιώργος Λιανός στο μεγάλο φινάλε να μην ανακοίνωσε τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι, όπως θα περίμεναν πολλοί, όμως τα στελέχη του ΣΚΑΪ και ο Τούρκος παραγωγός ήδη έχουν αποφασίσει το τι θα συμβεί. Στόχος τους είναι το νέο «Survivor» να βγει στον αέρα στις αρχές του 2024, με τον ίδιο παρουσιαστή και πολλές εκπλήξεις.