MEDIA

Survivor All Star: «Υπήρξε ανθρωποφαγία» λέει ο Στάθης Σχίζας - Αιχμές από τον Σάκη Κατσούλη

Survivor All Star: «Υπήρξε ανθρωποφαγία» λέει ο Στάθης Σχίζας - Αιχμές από τον Σάκη Κατσούλη
GLOMEX

Ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε τους λόγους της αποχώρησής του, χρησιμοποιώντας μια λέξη που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Σάκη Κατσούλη

Στον μεγάλο τελικό υπήρξε η άβολη στιγμή όπου ο Στάθης απάντησε σε ερώτηση για τους λόγους της αποχώρησής του, αφήνοντας υπόνοιες για ανθρωποφαγία

«Ο Νίκος ήταν ο μοναδικός παίκτης που ήξερε ότι θα αποχωρήσω, προσπάθησε να με πείσει να παραμείνω. Του είπα να συνεχίσει εκείνος για εμάς και το απέδειξε, γιατί σήμερα βρίσκεται εδώ», ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

«Για μένα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η αποχώρησή μου, δεν ταίριαζα πια εκεί μέσα. Το παιχνίδι είχε γίνει ανθρωποφάγο και απάνθρωπο. Ήταν πολύ έξω από τη δική μου φιλοσοφία. Οπότε άφησα τον Νίκο να προχωρήσει, του βγάζω το καπέλο που τα κατάφερε», τόνισε ο πρώην παίκτης.

Ο Σάκης Κατσούλης ακούγοντας τη λέξη ανθρωποφαγία από τον Σχίζα απάντησε στον πρώην συμπαίκτη του και δεν μάσησε τα λόγια του.

«Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται, οι λέξεις έχουν μεγάλη βαρύτητα. Δεν θέλω καν να ξεστομίζω τη λέξη «ανθρωποφαγία». Καθένας εκλαμβάνει τα γεγονότα όπως εκείνος τα αισθάνεται. Εγώ δεν εξέλαβα κάτι τέτοιο από τους συμπαίκτες μου, ίσως έπαιζα το παιχνίδι διαφορετικά», σχολίασε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Δεν συμφωνώ με τον όρο ανθρωποφαγία. Εμένα δεν με τιμάει να πω για κάποιον ότι τον άφησα πίσω, γιατί με κάποιον τρόπο του ταίριαζε το παιχνίδι. Περάσαμε και αντέξαμε όλοι τα ίδια, σέβομαι όμως την άποψη του καθενός. Δεν το μετάνιωσα ποτέ κι αν ξαναμπώ θα μπω για το αγωνιστικό κομμάτι και όχι για τη στρατηγική», κατέληξε ο φιναλίστ και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.