MEDIA

Νικητής του Survivor All Star ο Σάκης Κατσούλης!

Νικητής του Survivor All Star ο Σάκης Κατσούλης!
GLOMEX

Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης βρέθηκαν στον τελικό του Survivor All Star, έπειτα από έξι μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο. Ο Σάκης κατάφερε να σηκώσει την κούπα και να κερδίσει τις 100.000 ευρώ, για δεύτερη φορά μετά τη νίκη του το 2021.

Το Survivor All Star ολοκληρώθηκε σήμερα με μια μεγάλη γιορτή στο Γαλάτσι! Νίκος Μπάρτζης και Σάκης Κατσούλης ήταν οι δύο φιναλίστ που διεκδίκησαν τη νίκη.

Το κοινό αποφάσισε και μεγάλος νικητής του Survivor All Star είναι ο Σάκης Κατσούλης!!!

Ο παίκτης που άντεξε από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα φεύγει σήμερα από το Survivor All Star με το τρόπαιο, 100.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο και ακόμα 135.000 για όλο το διάστημα παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν έχω λόγια... Αγαπάτε βαθιά, ειλικρινά. Να είστε ειλικρινείς. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, περάσαμε δύσκολα, έμαθα πολλά από αυτό το παιχνίδι. Σας ευχαριστώ για όλα, σας λατρεύω», είπε ο Σάκης μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η οικογένειά του έτρεξαν κοντά του, με την ευτυχία τους να μην κρύβεται. Γιώργος Κόρομι, Σπύρος Μαρτίκας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Τάκης Καραγκούνιας, Στέλιος Χανταμπάκης, Καρολίνα, Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος, ήταν ένθερμοι υποστηρικτές και έσπευσαν αμέσως να τον συγχαρούν.

Ο Νίκος Μπάρτζης, που για πολλούς φέτος θεωρήθηκε το μεγάλο φαβορί, έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. «Ευχαριστώ τον κόσμο, συγχαρητήρια στον Σάκη. Ξαλάφρωσα.... Πάμε σπίτι τώρα!», ήταν οι πρώτες του δηλώσεις.

«Η διαφορά στην ψηφοφορία είναι οριακή», είπε ο Γιώργος Λιανός πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος. «Είχα το προαίσθημα ότι θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι και η ψηφοφορία του κόσμου το απέδειξε», πρόσθεσε.

«Με εσάς τους δύο έζησα κάτι μαγικό. Είδα με τα μάτια μου να αναπτύσσεται μεταξύ σας σεβασμός. Συγχαρητήρια και στους δυο σας», ανέφερε επίσης ο οικοδεσπότης του all star κύκλου.

Το τρελό χρηματικό ποσό που κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης από το Survivor All Star

Να σημειωθεί ότι ο Σάκης δεν έφυγε από τον τελικό του Survivor All Star μόνο με 100.000 ευρώ, αλλά με 235.000. Εκτός του επάθλου, από την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο, έβγαλε 135.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ποσό, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος και τα 135.000 ευρώ που έβγαλε η Μαριαλένα. Όσον αφορά στον Νίκο Μπάρτζη, το τέλος του Survivor τον βρίσκει κατά 135.000 ευρώ πλουσιότερο!