MEDIA

Survivor All Star: Όλα όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά του τελικού

Survivor All Star: Όλα όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά του τελικού

To Survivor All Star ολοκληρώθηκε με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη

To βράδυ της Τρίτης ολοκληρώθηκε το «Survivor All Star» με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη που κέρδισε 100 χιλιάδες ευρώ. Οι παίκτες έδωσαν ραντεβού στο Ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου και το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε τον νικητή του διαγωνιστικού ριάλιτι, ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη.

Η είσοδος των δύο φιναλίστ στην έναρξη της βραδιάς, συνοδεύτηκε από χειροκροτήματα και φωνές από τον κόσμο που είχε πάει στο Γαλάτσι για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός μετέφερε τον ενθουσιασμό του κοινού λέγοντας: «Η ενέργεια που υπάρχει απόψε ίσως ξεπερνά άλλες χρονιές». Οι θεατές στο Ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου υποστήριξαν με πάθος τους δύο παίκτες που ανέβηκαν στη σκηνή του τελικού.

Ανάμεσα στο κοινό ήταν και οι πρώην παίκτες του ριάλιτι, μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Κόρομι, Ηλίας Μπογδάνος, Ελένη Χαμπέρη, Περικλής Κονδυλάτος και άλλοι. Οι παίκτες που αποβλήθηκαν από το παιχνίδι δεν είχαν το δικαίωμα να παραστούν, όμως ο Ατζούν Ιλίτζαλι επισήμανε πως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι αγαπητοί.

Ο Τούρκος παραγωγός που εμφανίζεται σε κάθε τελικό του ελληνικού «Survivor» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους παίκτες που αποβλήθηκαν φέτος από το παιχνίδι λέγοντας πως θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στο μέλλον σε ένα επόμενο All Star, δίνοντάς τους την ευκαιρία να φτάσουν πιο μακριά από ό,τι φέτος.

Κατά τη διάρκεια του τελικού προβλήθηκε κι ένα βίντεο, όπου παρουσιάστηκαν οι καλύτερες στιγμές της All-Star έκδοσης του ριάλιτι στους στίβους μάχης. Από έντονες δοκιμασίες μέχρι δυνατές συμμαχίες αλλά και πολλά... γέλια, το βίντεο έδειξε τις αξέχαστες στιγμές της φετινής σεζόν.

Το βίντεο με τις αστείες στιγμές από τις παραλίες των παικτών στον Άγιο Δομίνικο, απέσπασε πολλά χειροκροτήματα και γέλια.