MEDIA

Η ζωή μετά το Survivor - Τι κάνουν σήμερα οι πρωταγωνιστές του all star

Η ζωή μετά το Survivor - Τι κάνουν σήμερα οι πρωταγωνιστές του all star

Το ριάλιτι επιβίωσης τελείωσε και οι παίκτες έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους

Τρεις εβδομάδες πέρασαν από τον τελικό του «Survivor All Star» και την ανάδειξη του Σάκη Κατσούλη ως μεγάλου νικητή. Οι παίκτες έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητα, ορισμένοι εκ των οποίων όμως φροντίζουν να μοιράζονται κάθε στιγμή τους στα social media.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους και να μένουν στο ίδιο σπίτι, με το ζευγάρι να απολαμβάνει τις διακοπές του. Παράλληλα, ο επιχειρηματίας προσπαθεί να αφιερωθεί στα μαγαζιά που διατηρεί. Ο ίδιος, ακόμη, ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει τον Γιώργο Πατούλη ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικού Τομέα. Όμως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Πατούλης να αποσύρει την υποψηφιότητά του, παραμένει ερωτηματικό η στάση που θα τηρήσει ο πρώην Survivor.

Ο Νίκος Μπάρτζης έχει επιστρέψει στο χωριό του, όμως πρόσφατα απαθανατίστηκε στη Μύκονο με τους Στάθη Σχίζα και Γιώργο Ασημακόπουλο αποδεικνύοντας ότι έκανε δύο νέους φίλους από το ριάλιτι. Οι αναρτήσεις στα social media είναι ελάχιστες, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να κρατά χαμηλούς τόνους.

Ο παίκτης, που επίσης κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος, ο Μάριος Πρίαμος, είναι εξαιρετικά φειδωλός στα ποσταρίσματα αφού θέλει να ηρεμήσει. Ο Κύπριος ήταν από τους συμμετέχοντες που συζητήθηκε, ιδιαίτερα για τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα. «Είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι σε αυτό. Έγιναν κάποια πράγματα που λαμβάνω το μέρος της ευθύνης, τα λάθη μου. Είμαι ο άνθρωπος που τιμωρώ τον εαυτό μου περισσότερο από τον περίγυρό μου. Έγιναν σίγουρα κάποια λάθη από τη μεριά μου, με ενόχλησαν κάποια πράγματα που ειπώθηκαν βγαίνοντας. Δεν με ενόχλησε κάτι από την Καρολίνα ή την Ελευθερία, είναι παιδιά τα οποία εκτιμώ και κάποια στιγμή θα μιλήσουμε γι’ αυτά τα θέματα, όταν δω πώς εξελίχθηκε όλο αυτό γιατί δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες», δήλωσε πριν από κάποιες εβδομάδες.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί να μην πήγε στη φάση του ημιτελικού και του τελικού, όμως είναι από τους stars του «Survivor» που τράβηξε τα βλέμματα. Ο personal trainer «οργώνει» τα ελληνικά νησιά με καλούς φίλους και, όπως φαίνεται, είναι single παρά τις εκπομπές που τον ήθελαν να έχει ένα τρυφερό ειδύλλιο με άτομο της παραγωγής. Μετά τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έχει αφιερωθεί στους κολλητούς του ενώ σχεδιάζει αρκετά πράγματα επαγγελματικά. Ο Κωνσταντίνος συζητά τηλεοπτικά πρότζεκτ και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα συνεχίσει να σχολιάζεται.