MEDIA

«Παγιδευμένοι»: Η τηλεοπτική Άννα στα γυρίσματα του 2ου κύκλου

«Παγιδευμένοι»: Η τηλεοπτική Άννα στα γυρίσματα του 2ου κύκλου

Τα νέα επεισόδια προετοιμάζονται και θα βγουν στον αέρα τον Σεπτέμβριο

Η σειρά κατάφερε να μάς κάνει «συνένοχους» στα μυστικά, στα πάθη και τους έρωτές των ηρώων της, σε μια μυστηριώδη διαδρομή που δεν έφτασε, ακόμα, στο τέλος της. Ο δεύτερος κύκλος των «Παγιδευμένων» έρχεται τον Σεπτέμβριο με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και η σειρά που έκανε μεγάλη αίσθηση τη φετινή σεζόν άρχισε, ήδη, να γράφει την ανατρεπτική συνέχεια της πλοκής της. Στις φωτογραφίες, μάλιστα, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε την τηλεοπτική Άννα (Μάρθα Λαμπίρη) να ποζάρει με το σενάριο στα χέρια και κόκκινο κοστούμι.

Η ηρωίδα θα απασχολήσει ιδιαίτερα και στα νέα επεισόδια, ενώ ενδιαφέρον θα έχουν οι προσθήκες στο καστ. Εκτός από τους ήδη αγαπημένους ήρωες (Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Παύλος Ορκόπουλος, Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Σοφία Φαραζή, Ταμίλλα Κουλίεβα, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Εβελίνα Γουρνά, Κωστής Ραμπαβίλας), στο team μπαίνουν νέοι ηθοποιοί. Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Μαζί τους και ο Τάσος Χαλκιάς, θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Να σημειωθεί ότι οι «Παγιδευμένοι» βασίζονται στο φορμάτ «YARGI», που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία εδώ και κάποιες σεζόν στην Τουρκία.