MEDIA

Η Δήμητρα Ματσούκα επιστρέφει στην TV με τις «Ψυχοκόρες» - Ο ιδιαίτερος ρόλος

Η Δήμητρα Ματσούκα επιστρέφει στην TV με τις «Ψυχοκόρες» - Ο ιδιαίτερος ρόλος

Δήμητρα Ματσούκα: Έπειτα από ένα διάστημα αποχής, η ηθοποιός ετοιμάζεται να κερδίσει τις εντυπώσεις

Έχει συνδεθεί στη μνήμη του κοινού με τη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» του MEGA. Δύο δεκαετίες μετά, η Δήμητρα Ματσούκα σπάνια λέει το «ναι» σε εμφανίσεις και ρόλους στην TV. Αυτή τη φορά, όμως, η νέα παραγωγή του ΑΝΤ1+ «Οι ψυχοκόρες», που θα προβληθεί και από την ιδιωτική τηλεόραση, σημάνει την επιστροφή της.

Με πρωταγωνίστριες τέσσερις αδελφές σε τρεις παράλληλες ιστορίες και φόντο την Αθηναϊκή πρωτεύουσα και την επαρχία της δεκαετίας του 1950, η σειρά θίγει τον απαγορευμένο θεσμό των ψυχοκορών, που μέτρησε γυναίκες-θύματα για δυο ολόκληρες γενιές.

Δεκαετία του ’50. Η φτώχεια αναγκάζει τις τέσσερις αδελφές Πολύζου να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, κυνηγώντας το όνειρο μιας καλύτερης ζωής. Μέσα στα αρχοντικά της αριστοκρατίας και της αστικής ζωής, θα έρθουν αντιμέτωπες με τον έρωτα, τον κίνδυνο, τις ίντριγκες και τα μυστικά που θα τις απομακρύνουν όλο και πιο πολύ από την τελευταία επιθυμία της μητέρας τους, να μείνουν για πάντα ενωμένες. Στην προσπάθειά τους να ανταμώσουν ξανά, χειρότεροι εχθροί τους θα σταθούν οι κυρίες του σπιτιού και ο φόβος ότι πίσω από κάθε αντρικό χαμόγελο κρύβεται ο χαμός τους.

Η Δήμητρα Ματσούκα θα ενσαρκώσει την Νέλλα Κοτρώτση. Μια πανέξυπνη και πανέμορφη γυναίκα-νάρκισσος που αντλεί ζωή από τον θαυμασμό των άλλων. Οπιομανής, ψυχολογικά ασταθής και εκδικητική. Όταν ούτε ο άντρας της, ούτε ο εραστής της, αλλά ούτε και η δόση της την καλύπτουν, το μόνο νόημα που βρίσκει στην ανιαρή καθημερινότητά της είναι η επίδειξη υπεροχής στις ψυχοκόρες της με τον πιο σκληρό τρόπο…

Σύζυγός της ο Κοσμάς, που θα υποδυθεί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Υο φτωχόπαιδο που έγινε εργοστασιάρχης και έχει το χρήμα και την εξουσία για Θεό. Η βιτρίνα του τον ενδιαφέρει ακριβώς όσο και η περιουσία του, ενώ για εκείνον όλοι οι άνθρωποι είναι όργανα για την επίτευξη των στόχων του. Παρά τη δυσαρέσκειά του, υπομένει την ασταθή συμπεριφορά της γυναίκας του για χάρη της εικόνας της οικογένειάς τους. Και παρόλο που φαίνεται ευγενής, υπάρχουν στιγμές που δεν καταφέρνει να κρύψει τον αληθινό του εαυτό…

Διαβάστε επίσης:

«Παγιδευμένοι»: Η τηλεοπτική Άννα στα γυρίσματα του 2ου κύκλου

«Οι Πανθέοι»: Το ερωτικό τρίγωνο και οι πρωταγωνιστές με τα διλήμματα ζωής

Η ζωή μετά το Survivor - Τι κάνουν σήμερα οι πρωταγωνιστές του all star