MEDIA

Χρήστος Φερεντίνος: Αυτή την εκπομπή αναλαμβάνει στον ΣΚΑΪ

Χρήστος Φερεντίνος: Αυτή την εκπομπή αναλαμβάνει στον ΣΚΑΪ

Ο Χρήστος Φερεντίνος αρχίζει… τα παιχνίδια στο Φάληρο!

Από τον ALPHA στον ΣΚΑΪ πηγαίνει ο Χρήστος Φερεντίνος. Μετρ των τηλεπαιχνιδιών, θα «παίξει» σε γνώριμα εδάφη με ένα φορμάτ που θα συζητηθεί.

«Ένας παρουσιαστής που του αρέσει να φρεσκάρει τις γνώσεις μας, να ανεβάζει την αγωνία στα ύψη αλλά και να μοιράζει πολλά, αμέτρητα, χρήματα έρχεται τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Ο μοναδικός Χρήστος Φερεντίνος μπαίνει δυνατά στην... αρένα της ψυχαγωγίας και αναλαμβάνει την παρουσίαση του απόλυτου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων “Ο Μονομάχος”. Με διάθεση για δυνατές αναμετρήσεις, προκαλεί τους υποψήφιους μονομάχους να αντιμετωπίσουν 100 αντιπάλους και να διεκδικήσουν έως και 100.000 ευρώ! Ποιος θα καταφέρει να βγει αλώβητος από τη δοκιμασία; Μήπως κάποιος από τους αντιπάλους του θα ανατρέψει την πορεία του προς το μεγάλο χρηματικό έπαθλο;», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι, μόλις χθες, το κανάλι του Φαλήρου ανακοίνωσε την άφιξη του Χρήστου Φερεντίνου στο δυναμικό του. «Αφού το λέει ο ΣΚΑΪ είναι είδηση: Ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει στο κανάλι από όπου ξεκίνησε! Ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα, το όνομα που έχει συνδεθεί με μεγάλες επιτυχίες, έρχεται στον ΣΚΑΪ με ανανεωμένη διάθεση και είναι έτοιμος να μας εκπλήξει! Ο κορυφαίος παρουσιαστής μάς υπόσχεται ακόμα πιο συναρπαστικές στιγμές, με το πηγαίο ταλέντο του, την αμεσότητά του και το μοναδικό του χάρισμα να χτίζει σχέσεις ξεχωριστές με το κοινό. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία», έλεγε το δελτίο τύπου.

Διαβάστε επίσης:

Η Δήμητρα Ματσούκα επιστρέφει στην TV με τις «Ψυχοκόρες» - Ο ιδιαίτερος ρόλος

Σταμάτης Μαλέλης: Παντρεύτηκε ανήμερα των γενεθλίων του

«Παγιδευμένοι»: Η τηλεοπτική Άννα στα γυρίσματα του 2ου κύκλου