MEDIA

Spoilers για τις αγαπημένες μας σειρές – Τι θα δούμε απόψε

Spoilers για τις αγαπημένες μας σειρές – Τι θα δούμε απόψε

Η μυθοπλασία πρωταγωνιστεί και κερδίζει τους τηλεθεατές.

Η λίστα με τις σειρές της φετινής σεζόν ολοένα και μεγαλώνει. Οι ιστορίες ενδιαφέρουσες, τα επεισόδια καθηλωτικά, οι επιλογές στη βραδινή ζώνη πολλές με το κοινό να «μοιράζεται» για να παρακολουθήσει τα όσα συμβαίνουν στις αγαπημένες παραγωγές μυθοπλασίας.

O Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Μια αναπάντεχη εμφάνιση από το παρελθόν θα ταράξει πολύ τη Μιράντα, η οποία δέχεται απειλές πως θα αποκαλυφθούν κρυμμένα της μυστικά… Ο νέος ιδιοκτήτης του καταστήματος δίπλα από το ζαχαροπλαστείο θα δημιουργήσει αναταραχή και προβλήματα. Ο Ντίνος είναι έξαλλος με τον Σίμο και του ζητάει να ξεκαθαρίσουν μεταξύ τους κάποια πράγματα.. Θα είναι όμως θετικός ο Σίμος σε κάτι τέτοιο…;

Θα σταθεί με ειλικρίνεια απέναντι στον Ντίνο ή θα παίξει κάποιο υπόγειο παιχνίδι…; Η Δωροθέα καταφέρνει να μάθει μια πολύ σημαντική πληροφορία κι ετοιμάζεται να δράσει. Συναντάει κάποιον που την κάνει να καταλάβει πολλά… Ο Βύρωνας συμβουλεύει την Όλγα να μην κάθεται με σταυρωμένα χέρια αλλά να προσπαθήσει να προσβάλλει τη διαθήκη του Αποστόλη… Ο Άγης με την Αμαλία και την Πολυξένη ψάχνουν να βρουν τον Χριστόφορο, άραγε θα τα καταφέρουν;

Σασμός, ALPHA 21.00

Ο θάνατος της Έλενας σοκάρει τον Γιώργο και δημιουργεί νέες υποψίες σχετικά με την τύχη του Φαρμάκη, ενώ η επιστροφή του Αντρέα συνεχίζει να προκαλεί τριγμούς στις ευαίσθητες ισορροπίες ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες. Ούτε οι απειλές της Μαρίνας, ούτε το ξεκαθάρισμα του Αστέρη κατορθώνουν να ηρεμήσουν τον Αντρέα που έχοντας καταστρώσει ήδη κάποιο σχέδιο καταλήγει στον Μαθιό.

Ο Νικηφόρος από την άλλη νιώθει το αδιέξοδο να τον κυκλώνει από παντού, και δίχως εξηγήσεις φτάνει στον παπά Μιχάλη για να ακολουθήσει τη μόνη λύση που του μένει. Ο Αντώνης, όμως, έχει πια στα χέρια του την πληροφορία που εξηγεί τα πάντα.

Ο Γιατρός, ALPHA 22.40

Ο Ανδρέας προκειμένου να θυμηθεί ακολουθεί μια θεραπεία του Απόστολου που στόχο έχει να ενεργοποιήσει ξανά τα ανενεργά σημεία του εγκεφάλου του. Όσο είναι ακόμα στο νοσοκομείο, γνωρίζει τον Τζέικ, έναν 17χρονο που λόγω ενός ισχαιμικού επεισοδίου νοσηλεύεται στο ίδιο δωμάτιο μ’ αυτόν.

Πεπεισμένος ότι κάτι κρύβει, τον προσεγγίζει ώστε να μάθει τι του συμβαίνει για να ενημερώσει τους γιατρούς και να τους βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο να καταλάβουν τι έχει. Η Σοφία προσπαθεί να έρθει κοντά με τον Ανδρέα για να τον βοηθήσει να θυμηθεί, αλλά ξαφνιάζεται από το πόσο διαφορετικός είναι σε σχέση με το πως τον ήξερε η ίδια.

Η Δανάη και ο Δημήτρης καλούνται να αντιμετωπίσουν μια κρίση στα επείγοντα που τους φέρνει στα όρια τους και τέλος, ο Μάρκος αγχωμένος από την παρουσία του Ανδρέα στο νοσοκομείο, προσπαθεί να πείσει την Άννα ότι η καλύτερη λύση για τον Ανδρέα είναι να παραιτηθεί και να πάρει μια πολύ καλή αναπηρική σύνταξη.

Κάνε ότι κοιμάσαι, ΕΡΤ1 21.45

Μετά την αποκάλυψη του Ίκαρου για την προσωπική του σχέση με τον δολοφονημένο γυμναστή, οι υποψίες στρέφονται στον εκβιασμό του θύματος απέναντι στον διευθυντή του Kολλεγίου. Με τη στήριξη της πολιτικού και φίλης του, η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο, ο εκβιασμός να είχε αντικείμενο τις εξωσυζυγικές του σχέσεις.

Κάποιοι μαθητές του σχολείου έχουν ενοχληθεί με τη συμπεριφορά του Σταύρου, ο οποίος ακόμα αρνείται τη συμμετοχή του στο χακάρισμα των κινητών. Όταν κυκλοφορήσει μια νέα φωτογραφία με σεξουαλικά υπονοούμενα εναντίον της Πέρσας, ο Νικόλας αναλαμβάνει προσωπικά να βρει τον άνθρωπο που τη διέρρευσε.

Γιατί ο διευθυντής καλύπτει τον μαθητή που τον εκβίασε; Ποιον άλλον υποπτεύεται για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν; Έπειτα από την πρόσληψη του Λημνιού στο πολιτικό επιτελείο της Καμβύση, η σχέση του με την Δάφνη γίνεται ολοένα και πιο φιλική. Η σχέση του Νικόλα με τον κολλητό του αρχίζει να κλονίζεται, με αφορμή τις αμφιβολίες του για τη σχέση του Κάσδαγλη με τη Δέσποινα.

Ο Λάκης προσπαθεί να μάθει από τον Τόλη πληροφορίες για τη νύχτα που τον άφησε μόνο του στο στριπ κλαμπ και μέθυσε. Η Ζωή αρχίζει να αντιδρά με την εμμονή των φίλων της στο μακελειό του προηγούμενου σχολείου. Η Έφη πιέζει τον Σταύρο να τη βοηθήσει να εκθέσουν τον διευθυντή του σχολείου.

Ο Πέρης αναλαμβάνει να κάνει φροντιστήριο στην Αμάντα, για να περνάει χρόνο μαζί της. Γιατί η κόρη του λυκειάρχη είχε απειλήσει τον γυμναστή; Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που η Δέσποινα προστατεύει τον άντρα της; Η Άννα ανακαλύπτει τη σχέση του Πέτρου με την κόρη του Νικόλα. Ο θυμός της για τον Λημνιό κορυφώνεται, όσο τον βλέπει να κρύβεται πίσω από το επιτελείο της πολιτικού. Ο Γιώργος πιέζει τον υπεύθυνο ασφαλείας του Κολλεγίου να του πει την αλήθεια για τον Σταματάκη.

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Μια νύχτα που η οικογένεια Αρχοντάκη βρίσκεται εκτός σπιτιού, η μοίρα τους αλλάζει δραματικά. Η Υπατία, υπακούοντας στις επιθυμίες της καρδιάς της, περνάει μια ξέγνοιαστη βραδιά στην αγαπημένη της παραλία, όμως η μοίρα τής επιφυλάσσει μια ακόμα, τεράστια έκπληξη.

H τραγική ανακάλυψη του Δημητρού πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις, οι οποίες θα σημαδέψουν το μέλλον της οικογένειας. Άραγε, θα καταφέρουν να μείνουν δυνατοί, όταν ο θάνατος τους χτυπάει την πόρτα;

Η Μάγισσα, ΑΝΤ1 21.00

Το μυστικό της Θεοφανώς ξεσκεπάζεται, καθώς αναγκάζεται να το ομολογήσει στον Μάρκο και τον Μιχαήλ. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το χάρισμά της, για να φτάσουν στον δολοφόνο του μωρού. Η παραμονή του Αντρέι στον πύργο των Λασκαραίων τον βάζει στα ενδότερα της οικογένειας, αλλά και της μυστηριώδους υπόθεσης του βρέφους. Ο Πετρούνης εξομολογείται στον παπα-Νικόδημο την κρυφή επιθυμία του και στην οικογένεια των Γερακάρηδων προμηνύεται κατακλυσμός.

Ο Τζανής επιστρέφει από το ταξίδι του, αλλά μια απόφαση του Μιχαήλ θα τον φέρει στα όριά του. Η Μεταξία αποφασίζει να κάνει τη ζωή της Θεοφανώς μαρτύριο… Ο Αντρέι θα ανακαλύψει ένα στοιχείο για τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού. Η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα φαίνεται πως αρχίζει να φουντώνει ξανά.

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Η Άννα και ο Δημήτρης, παντρεμένοι πλέον, χαίρονται την αγάπη τους. Ο Σταύρος με την Αγγελική είναι μαζί, σε μία σχέση γεμάτη έρωτα που κανείς δεν περίμενε ότι θα είναι τόσο δυνατή. Ούτε καν οι δυο τους. Η Χρύσα έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή. Δουλεύει στο γραφείο της Άννας και ένας νέος άνδρας φαίνεται να έχει μπει στη ζωή της.

Ο Θοδωρής, μετά από προτροπή του Δημήτρη, έχει πιάσει δουλειά στο κυλικείο της Αστυνομίας. Ο στόχος του, όμως, γι’ αυτή την αλλαγή είναι άλλος. Ο Αλέκος, έχοντας καταστραφεί ολοκληρωτικά, προσπαθεί να βρει τρόπο να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Η Υβόννη απολαμβάνει την ελευθερία της πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Ο Σπύρος, απομακρυσμένος από το Σώμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες ως υπεύθυνος Ασφαλείας του επιχειρηματία Πάνου Βερβερίδη. Όλοι οι ήρωές μας έχουν τη ζωή που τους αξίζει. Κανείς, όμως, δεν υποψιάζεται τι τους επιφυλάσσει η μοίρα. Ένα πρωτοφανές έγκλημα θα ταράξει τις ισορροπίες. Πέντε άνθρωποι βρίσκονται πεταμένοι σε ένα πηγάδι. Ανάμεσά τους και ένα παιδί.

Οι Πανθέοι, ΣΚΑΪ 21.00

Ο Ανδρέας φτάνει εσπευσμένα στο γραφείο του Μεταξά μέσα στην άγρια νύχτα και βρίσκει τον άνθρωπο της ασφάλειας νεκρό. Ο Μεταξάς υποψιάζεται πως στόχος ήταν ο ίδιος και ζητάει από τον Ανδρέα να μεταφέρουν τον νεκρό άντρα στην κλινική του, να γίνει η νεκροψία χωρίς να το μάθει κανείς και να τον ενημερώσει για τα ευρήματα.

Ο Κίτσος αποφασίζει να ξαναβρεθεί με τη Μάρμω, χρησιμοποιώντας την ίδια τακτική που χρησιμοποίησε και εκείνη. Στέλνει ένα μήνυμα και της ζητάει να τον βρει στο ξενοδοχείο της Νίνας. Η Μάρμω πηγαίνει και ο Κίτσος τής προτείνει να παίξουν ένα παιχνίδι «ανακάλυψης»! Ο Στάθης, όντας σίγουρος ότι αυτήν τη φορά θα καταφέρει να εκβιάσει τον Βαλλίδη και να αποσπάσει τα λεφτά που θέλει, πηγαίνει και τον βρίσκει στο σπίτι του. Εκεί όμως τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Έρωτας φυγάς, OPEN 20.00

Ο Στρατής συλλαμβάνεται από τη χωροφυλακή για το φόνο του μπράβου των οικοπεδοφάγων. Ένας από τους κτηματίες στο Κιάρι, ενημερώνει τον Στέφανο ότι θα δώσει άλλοθι στον Στρατή μιας και άθελα του, τους γλίτωσε από αυτόν. Η Αλεξάνδρα συνέρχεται και ο Μάρκος είναι στο πλευρό της.

Μαθαίνει όμως κάτι και ταράζεται. Η Ελπίδα, ζητά από τον Μάρκο να την αφήσει να μείνει στο αρχοντικό του και σε αντάλλαγμα, ό,τι μαθαίνει θα του το λέει. Ο Κοντογιάννης, ενημερώνεται από τον διοικητή Αθανασόπουλο ότι ο Στρατής είναι ακόμα ζωντανός. Η Φωτεινή που το ακούει, τρέχει να προειδοποιήσει τη Μαργέτα ότι κινδυνεύουν όλοι τους, καθώς οι οικοπεδοφάγοι έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους και στη χωροφυλακή.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Ο Φίλιππος παίρνει άδεια από τον στρατό και πηγαίνει στη Μάνη όπου μαθαίνει για την καταστροφή του θερμοκηπίου. Ανησυχεί κι αυτός με τη σειρά του ότι κάποιος έχει βάλει την οικογένειά του στο στόχαστρο.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική βλέπει έναν εφιάλτη με τον Φίλιππο και φοβάται μην αποδειχθεί κι αυτός προφητικός. Η Μαρίνα κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Μάνο για τις γυμνές φωτογραφίες που βρήκε στο κινητό του, ενώ σύντομα θα ανακαλύψει όλη την αλήθεια πίσω από τη μυστηριώδη γυναίκα.

Η Αθηνά αποφασίζει να αναβάλει το ταξίδι στο Σούνιο, προκειμένου να μην αφήσει τη Φιλιώ μόνη της. Ετσι, η Μαρία βρίσκει την ευκαιρία να οργανώσει μια ακόμα χαρτοπαικτική βραδιά. Ο Λυκούργος εκμυστηρεύεται στη Χάιδω ότι δέχεται απειλές κι εκείνη τρέμει μην τριτώσει το κακό.

Το κλίμα στο σπίτι του Δημοσθένη είναι βαρύ, όμως και ο ίδιος και η Ασπασία προσποιούνται πως όλα πηγαίνουν καλά, για χατίρι της Ειρήνης. Ο Σωτήρης βλέπει ότι γύρισε ο Φίλιππος στο χωριό και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Το Ναυάγιο, MEGA 22.50

Η μητέρα του Πέτρου μαθαίνει για τον θάνατο του Γιάννη και προσπαθεί να το κρατήσει κρυφό, πείθοντας τον Πέτρο να μην παραδοθεί. Η Λίνα ψάχνει τρόπους να το σκάσει από το σπίτι της για να ταξιδέψει κρυφά στην Αθήνα και να κυνηγήσει το όνειρό της.

Ο Μάκης αντιλαμβάνεται τα οικονομικά προβλήματα του πατέρα του, αλλά δεν γνωρίζει πως η οικογένειά του χρωστά πολλά χρήματα στον πατέρα της Λίνας. Στα Χανιά φτάνει ένα ζευγάρι, ο Βασίλης και η Ασημίνα, των οποίων ο γάμος θα κλονιστεί από ένα μεγάλο μυστικό που κινδυνεύει να βγει στο φως όσο βρίσκονται στην Κρήτη.

Η Ειρήνη και ο Απόστολος φτάνουν με ασφάλεια στα Χανιά έχοντας γλιτώσει από τρομερή φουρτούνα. Είναι σίγουροι ότι πλέον θα ταξιδέψουν με ασφάλεια ως τον Πειραιά με το «Φοίνιξ». Δεν ξέρουν όμως ότι η μοίρα έχει άλλα σχέδια γι’ αυτούς και για δεκάδες ακόμα ανυποψίαστους επιβάτες του μοιραίου πλοίου.

Σχετικές ειδήσεις