MEDIA

Παρουσιάτριες εκτός TV - Η ζωή μακριά από τα φώτα

Παρουσιάτριες εκτός TV - Η ζωή μακριά από τα φώτα

Πολυσυζητημένα πρόσωπα βρίσκονται εκτός τηλεόρασης το πρώτο μισό της σεζόν

Η τηλεοπτική σεζόν εξελίσσεται με μεγάλο ενδιαφέρον και χαρακτηρίζεται από σκληρό ανταγωνισμό.

Οι κεντρικοί παρουσιαστές παλεύουν για τις πρωτιές και, σίγουρα, έχουν να αντιμετωπίσουν δυσκολίες και αρκετούς τσακωμούς.

Στον κυκεώνα της TV υπάρχουν, όμως, και πρόσωπα που απέχουν και βλέπουν πλέον όλα αυτά από μακριά…

Μάλιστα, παρά την απουσία τους, συζητιούνται ιδιαίτερα. Μία από αυτές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που λόγω δηλώσεων και σχολιασμού, είναι σαν να βρίσκεται στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια, που έχει γίνει μητέρα και έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του μικρού Βλάση, δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να επιστρέψει αρκεί το πρότζεκτ να τής ταιριάζει. «Και θέλω και δεν ξέρω αν θέλω να γυρίσω στην τηλεόραση. Λέω τι ωραία που έχω την ψυχική μου ηρεμία. Πάω κάπου, λέω κάτι και σταματά η ψυχική μου ηρεμία. Μου αρέσει η δουλειά μου, μου αρέσει η επικοινωνία. Δεν ξέρω, μου λείπει. Υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσω. Γιατί να κλείσω την πόρτα; Αν προκύψει μια δουλειά που μου αρέσει δεν είναι λόγος να την απορρίψω αν θέλω να κάνω δεύτερο παιδί», είπε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Να σημειωθεί ότι η τελευταία της τηλεοπτική δουλειά ήταν το «Κάτι Ξαναψήνεται» στον ΣΚΑΪ.

Για λόγους μητρότητας αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση και η Ιωάννα Μαλέσκου. Μετά τον ερχομό στην Αθήνα και το «Love It» στον ΣΚΑΪ, η ξανθιά παρουσιάστρια επέλεξε να κάνει οικογένεια. Το όνομά της, φέτος, απασχολεί και
δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι θα γυρίσει άμεσα στη μικρή οθόνη. Εκείνη, βέβαια, φροντίζει να βάζει λάδι στη φωτιά με τις δηλώσεις της σχολιάζοντας πρόσφατα: «Θέλω πολύ να επιστρέψω στην τηλεόραση, μου λείπει, αλλά θέλω να γίνει σωστά η επιστροφή μου»…

Η πιο πολυσυζητημένη παρουσία… για την απουσία της είναι η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια, έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας στο STAR, έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική της πορεία. «Ήταν μία πολύπλοκη χρονιά επαγγελματικά και συναισθηματικά… Μερικές φορές τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Γίνονται τα ραντεβού, μιλάς, ζητάς και καταλήγεις κάπου. Θέλω να τονίσω ότι δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, δεν υπήρχε κλίμα άσχημο και επιθετικό. Είναι άδικο και για εμένα και για το κανάλι και για τη συνεργασία μας που είμαι επτά χρόνια. Ήταν μία επιτυχημένη και όμορφη συνεργασία», δήλωνε ανακοινώνοντας την απόφασή της. Από εκείνη τη στιγμή δεν έχει θελήσει να μιλήσει για τα σχέδιά της. Η Βίκυ επιθυμεί, αρχικά, να χαλαρώσει και μετέπειτα να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα παρουσιάσει το «Madwalk», το Νοέμβριο.