MEDIA

The Crown: Οργή και έντονες αντιδράσεις για το... φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα

The Crown: Οργή και έντονες αντιδράσεις για το... φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Η πολυαναμενόμενη τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix έκανε πρεμιέρα και ξεσήκωσε τους θεατές.

Ήταν Νοέμβριος του 2016 όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις μικρές οθόνες και κατάφερε αμέσως να γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Φυσικά μιλάμε για το «The Crown», τη σειρά που μας "ταξιδεύει" στη ζωή και τα μυστικά της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Και τώρα, 7 χρόνια μετά την πρεμιέρα του, έφτασε και η πολυαναμενόμενη τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix. Την Παρασκευή προβλήθηκαν τα πρώτα 4 επεισόδια της σειράς, με εκατομμύρια ανθρώπους να καθηλώνονται μπροστά στις τηλεοράσεις τους, με το τραγικό δυστύχημα στο Παρίσι που κόστισε τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα να είναι αυτό που περίμεναν όλοι.

Ωστόσο, μετά την κυκλοφορία του πρώτου μέρους της τελευταίας σεζόν, τόσο το κοινό όσο και οι κριτικοί αντέδρασαν έντονα, καθώς το «The Crown» παρουσιάζει τη πριγκίπισσα Νταϊάνα ως φάντασμα να μιλάει στην βασίλισσα Ελισάβετ και στον Κάρολο.

«Το κόσμημα του Netflix φτάνει σε αδιέξοδο καθώς η νέα σεζόν "στοιχειώνεται" από το παράξενο φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα», δήλωσε η κριτικός της Telegraph Ανίτα Σάιν.

Ενώ ο πρώην μπάτλερ της αδικοχαμένης Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ, τόνισε ότι «πιστεύω ότι η πριγκίπισσα δεν είχε την σωστή εκπροσώπηση ούτε ερμηνεία κατά την διάρκεια της ζωής της και αυτό γίνεται και τώρα. Η πραγματική Νταϊάνα που εγώ ήξερα ήταν μαχήτρια».