MEDIA

Survivor: Στους Διάσημους η πρώτη ασυλία - Οι Μαχητές βγάζουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο

Survivor: Στους Διάσημους η πρώτη ασυλία - Οι Μαχητές βγάζουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο

SurvivorΗ Μαρία Αντωνά πήρε τον τελικό πόντο για τους Διάσημους που κέρδισαν στο αγώνισμα ασυλίας με τελικό σκορ10 - 4

Την ασυλία διεκδίκησαν οι δύο ομάδες του Survivor στην πρεμιέρα του νέου κύκλου, με τους Διάσημους να παίρνουν τη νίκη και να βάσουν δύσκολα στους παίκτες των Μαχητων.

Έπειτα από την παρουσίασή τους στο τηλεοπτικό κοινό οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν αρχικά το πολυπόθητο έπαθλο της φωτιάς, με τους Μαχητές να επικρατούν και να το πανηγυρίζουν έξαλλα.

Το ενδιαφέρον έπειτα στράγηκε στον κρίσιμο πρώτο αγώνα ασυλίας του νέου ανατρεπτικού κύκλου, με έναν στόχο που απαιτούσε δύναμη και ακρίβεια.

Σημειώνεται πώς όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού και ένας παίκτης δεν θα αποχωρεί μετά από την ψήφο του κοινού αλλά μόνο αν χάσει σε μονομαχία!

Η επιστροφή του Αλέξη Παππά και oι πρώτες «τριβές» με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Δεν έλειψαν και οι «τριβές» στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου του Survivor, κατά την παρουσίαση των παικτών στο τηλεοπτικό κοινό κι έπειτα από την άφιξη τους στον Άγιο Δομίνικο.

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν ο Αλέξης Παππάς για τους Διάσημους που επέστρεψε στο ριάλιτι και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Το Survivor το προηγούμενο ήταν μια έντονη εμπειρία για μένα. Δεν είναι εύκολο να το ξεχάσω. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι δεν με ιντρίγκαρε η πρόταση που μου έγινε στο προηγούμενο, το All Star. Όμως δεν τη δέχτηκα, γιατί το είχα ξανακάνει», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δέχθηκε να συμμετάσχει σε αυτό τον κύκλο. «Δεδομένου ότι αλλάζουν οι όροι κι ο τρόπος, με τον οποίο παίζεται το παιχνίδι, ήταν ένα challenge. Και για αυτό είμαι εδώ. Και για μένα είναι γνώριμο το μέρος, και για μένα είναι σαν να μην έφυγα ποτέ. Τα παιδιά εδώ μέχρι στιγμής, δεν έχω δει κάτι αρνητικό, δεν έχω προτιμήσεις ή ανθρώπους που προλάβαμε να πούμε περισσότερα ή λιγότερα».

Έπειτα παρενέβη η Ασημίνα Χατζηανδρέου λέγοντας για τον συμπαίκτη της: «Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης».

«Το λέει από την Αθήνα. Από τις 4 που ξεκινάγαμε από τα γραφεία το λέει. Τώρα, γιατί το λέει, δεν ξέρω», απάντησε ο Αλέξης Παππάς. «Για να γελάσουμε το είπα!», αποκρίθηκε η Ασημίνα.

Προβλήματα για τους Μαχητές - Αποχώρησε υποβασταζόμενη η Χρύσα πριν το αγώνισμα

Δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στις σκληρές συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor οι παίκτες της ομάδας των Μαχητών.

Μάλιστα πριν το αγώνισμα η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η νεαρή φοιτήτρια Νομικής των μπλε, αποχώρησε υποβασταζόμενη και οδηγήθηκε στη γιατρό καθώς δεν ένιωθε καλά.

Νωρίτερα είπε ότι ξύπνησε με πυρετό και πολύ έντονο βήχα όπως και ο Γιάννης Περπατάρης και μαζί πήραν φάρμακα από την παραγωγή.