MEDIA

Τηλεθέαση: Δεύτερη ημέρα MasterChef εναντίον Survivor – Τι ποσοστά έκαναν

Τηλεθέαση: Δεύτερη ημέρα MasterChef εναντίον Survivor – Τι ποσοστά έκαναν

Οι μάχες στη βραδινή ζώνη συνεχίζονται με τους πρωταγωνιστές να παλεύουν για την κορυφή

 

Το βράδυ της Τρίτης, το «MasterChef» βρέθηκε για δεύτερη ημέρα απέναντι στο «Survivor» και τη μυθοπλασία, με τους πίνακες της Nielsen να βγάζουν νικητή.

Συγκεκριμένα, το ριάλιτι μαγειρικής του STAR έκανε 13,6% στο σύνολο και 19,2% στους τηλεθεατές 18-54 κερδίζοντας την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό. Τα στελέχη της Κηφισιάς έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν πλατιά, καθώς η επιλογή του συγκεκριμένου πρότζεκτ τούς δικαιώνει.

Ο «Σασμός» του ALPHA απέδειξε τη δυναμική του, σημειώνοντας 16,6% στο σύνολο και 15,5% στο δυναμικό κοινό ενώ το ίδιο συνέβη και με τη «Μάγισσα».

Αν και η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 είχε να ανταγωνιστεί αρκετά προγράμματα, κατάφερε να κρατήσει ένα μερίδιο τηλεθεατών που αποτυπώθηκε στο 13,4% του συνόλου και στο 13,9% του δυναμικού κοινού.

«Η Γη της Ελιάς», επίσης, είναι από τους νικητές των ημερών. Χθες, κέρδισε την πρώτη θέση στο σύνολο αγγίζοντας το 18,7% του συνόλου και το 13% των τηλεθεατών 18-54.

Το «Ναυάγιο», που πήρε το lead in, κατέγραψε 16,7% στο σύνολο και 11,3% στο δυναμικό κοινό και η σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» 10,3% και 9,7%.

Οι σειρές της ΕΡΤ1 κινήθηκαν σε μονοψήφια ποσοστά, με την «Παραλία» να κάνει 7% και 6,8% και το «Κάνε ότι κοιμάσαι» 2,4% και 3,4% αντίστοιχα.

Όσον αφορά στο «Survivor» του ΣΚΑΪ; Το ριάλιτι επιβίωσης έκανε 15,5% στο σύνολο και 13,1% στο δυναμικό κοινό.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το πώς θα κινηθούν τα προαναφερθέντα προγράμματα, τις επόμενες ημέρες, όπου οι τηλεθεατές θα καταλήξουν στο τι θέλουν να βλέπουν!