MEDIA

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Έχω σκεφτεί πεθαμένους συγγενείς σε κηδεία για να μην...»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Έχω σκεφτεί πεθαμένους συγγενείς σε κηδεία για να μην...»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκαλύπτει ότι έχει σκεφτεί πεθαμένους συγγενείς του σε κηδεία ώστε να μην ολοκληρώσει σε σεξουαλική επαφή

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν καλεσμένος στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, στο οποίο μίλησε πιο ελεύθερα για τις σεξουαλικές του επαφές και εμπειρίες.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έχει δοκιμάσει να έρθει σε σεξουαλική επαφή με παραπάνω από ένα άτομο αλλά δεν του άρεσε σαν εμπειρία ενώ πρόσθεσε ότι στις σχέσεις είναι «πουριτανός».

«Χαίρομαι που έχω βιώσει το σεξ με αρκετά πρόσωπα. Δεν έχω πειραματιστεί στο σεξ, σε αυτό είμαι λίγο πουριτανός. Έχω βρεθεί σεξουαλικά ταυτόχρονα με δύο άτομα σε ηλικία 25 ετών. Δεν ήταν πολύ καλή εμπειρία. Πήγε να γίνει άλλη μία φορά αλλά τελικά καταλήξαμε σε χωριστά δωμάτια. Δεν είναι ότι τρελαινόμουν με την ιδέα, είμαι λίγο κτητικός. Αυτή τη μία φορά, έγινε σχεδόν από ατύχημα, δεν ήθελα να αποχωρήσω. Ήταν μία συνθήκη, ήταν βράδυ σε ένα μαγαζί που είχαμε ξεμείνει και δεν ήθελα να με πουν ξενέρωτο» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Εκτός αυτών ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκάλυψε ότι σκέφτεται νεκρούς συγγενείς του για να μην ολοκληρώσει σε επαφές.

«Μία εμπειρία μου με δεσίματα ήταν κάτι που δε μου άρεσε. Το έκανα ενοχικά. Ειδικά στο σεξ, φαίνεται τι θες και τι όχι, όλο σου το σώμα το φωνάζει. Για να μην τελειώσω, έχω σκεφτεί πεθαμένους συγγενείς μου κατά τη διάρκεια της κηδείας. Έχω κάνει σεξ σκεπτόμενος κάποια πρώην μου. Κακό»