MEDIA

Γιώργος Νταλάρας: Εκτός εαυτού με δημοσιογράφους - «Αυτό που κάνετε δεν το βρίσκετε γελοίο;»

Γιώργος Νταλάρας: Εκτός εαυτού με δημοσιογράφους - «Αυτό που κάνετε δεν το βρίσκετε γελοίο;»
GLOMEX

Ο Γιώργος Νταλάρας εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από ραδιοφωνικό σταθμό για να τον ρωτήσουν για τις δηλώσεις του που είχαν σχολιαστεί. Χαρακτήρισε αυτό που έκαναν εκείνη την ώρα «γελοίο»

Οι κάμερες περίμεναν τον Γιώργο Νταλάρα έξω από ραδιοφωνικό σταθμό όπου θα μιλούσε για τον Βασίλη Τσιτσάνη και το αφιέρωμα που ετοιμάζουν. Οι ρεπόρτερ μόλις είδαν τον αγαπημένο τραγουδιστή θέλησαν να τον ρωτήσουν για τον σάλο που προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις του για τις διαφημίσεις που κάνουν οι τραγουδιστές.

Τότε ο Γιώργος Νταλάρας φάνηκε εκνευρισμένος από τα φώτα από τις κάμερες, από τα πολλά μικρόφωνα και από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Ξέρετε για ποιον λόγο είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Βασίλη Τσιτσάνη; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας;», είπε αρχικά ο τραγουδιστής μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Καλά κάνουν όσοι αντιδρούν και καλά κάνω κι εγώ που λέω τις δικές μου απόψεις. Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Όταν έρθει η ώρα θα απαντήσω με τον δικό μου τρόπο. Αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό. Νομίζω είναι λίγο ντροπή για σας. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή, σε λίγο εάν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς», είπε σε δημοσιογράφο.

Στη συνέχεια απάντησε σε άλλη ρεπόρτερ:

«Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις... Νομίζεις ότι κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε όποτε σου τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, εγώ λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε. Εγώ από το 1969 μέχρι σήμερα είμαι ο ίδιος και θα το λέω πάντα»

Ο τραγουδιστής συνέχισε να λέει στους δημοσιογράφους: «Η περίοδος που περνάμε βρωμάει μπαρούτι. Αυτό που κάνετε είναι μία μορφή καταστροφής της δουλειάς σας. Θα αναγκαστείτε να πηγαίνετε στις γωνιές, να ανοίγετε τους σκουπιδοτενεκέδες των γνωστών ανθρώπων και να μαζεύετε τα σκουπίδια τους για να κάνετε θέμα»