MEDIA

Τα μεγάλα στοιχήματα του MEGA για την επόμενη σεζόν

Τα μεγάλα στοιχήματα του MEGA για την επόμενη σεζόν

Το μεγάλο κανάλι έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται το πώς θα διαμορφώσει το πρόγραμμά του

Ο Φλεβάρης πλησιάζει, κάποιοι από τους παρουσιαστές έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση ή όχι των συμβολαίων τους, ο ανταγωνισμός καλά κρατά, και η μικρή οθόνη θυμίζει καζάνι που βράζει. Εξαίρεση στον κανόνα δεν αποτελεί το MEGA, που μοιάζει από τη μία να επιθυμεί ανανέωση… από την άλλη σταθερότητα!

Οι ιθύνοντες έχουν ήδη λάβει αποφάσεις για τη βραδινή ζώνη, που μέχρι τώρα έχει αποδειχτεί το δυνατό τους χαρτί. Η συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου, τόσο στη «Γη της Ελιάς» όσο και τώρα στο «Famagusta», είναι «χρυσορυχείο» στους πίνακες τηλεθέασης με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του MEGA και η ομάδα της μυθοπλασίας να έχουν δώσει τα χέρια για του χρόνου. Ο Αντρέας θα ετοιμάσει τέταρτη σεζόν για τη δραματική σειρά, ενώ θα δημιουργήσει και ένα νέο σίριαλ για το οποίο έχουν ξεκινήσει οι οντισιόν.

Κι ενώ τα θέματα στην prime time έχουν λυθεί, η πρωινή ζώνη φαίνεται ότι έχει δουλειά. Τα στελέχη επιθυμούν να κάνουν τονωτικές ενέσεις αλλά και αλλαγές, με τη Δανάη Μπάρκα να είναι βέβαιο ότι θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να συζητήσει το τι θα συμβεί. Παράλληλα, ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Σίσσυ Χρηστίδου να δέχεται πρόταση για καθημερινό. Είναι γνωστό ότι, κατά το παρελθόν, τής είχε προταθεί κάτι παρόμοιο, όμως εκείνη δεν αλλάζει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Πρωταγωνίστρια στην μεταγραφική περίοδο είναι η Ελένη Μενεγάκη, αφού θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει από τον Σεπτέμβριο του 2024 μαζί φυσικά με τους ανθρώπους του καναλιού. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Ελένη» αποτελεί μία αδιαμφισβήτητη αξία. Η εμπορική δυναμική, που έχει, καθιστά την ίδια ακόμη πιο ισχυρή και «σκληρή» στις διαπραγματεύσεις. Αν και τα δημοσιεύματα για μετακίνησή της σε άλλη ζώνη «βοούν», έχει αποδείξει ότι ποτέ δεν ανοίγει τα χαρτιά της πριν το τέλος του συμβολαίου.

Το MEGA, ακόμη, εξετάζει νέα πρότζεκτ με πρόσωπα πρώτης γραμμής. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το «όχι» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι ιθύνοντες πολιορκούν Νίκο Μουτσινά και Βίκυ Καγιά που απέχουν από την TV. Αν και τίποτα δεν έχει «κλειδώσει», αν καταφέρουν να κερδίσουν κάποιο από τα προαναφερθέντα πρόσωπα… θα μιλάμε για μεγάλη επιτυχία!