MEDIA

Action Story: Η κρίση στα Ίμια μετά από 28 χρόνια

Action Story: Η κρίση στα Ίμια μετά από 28 χρόνια

Το Action Story έρχεται απόψε τα μεσάνυχτα ακριβώς αποκλειστικά στο Action 24

Απόψε στις 00:00 τα μεσάνυχτα, όπως και κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα, το σύγχρονο ντοκιμαντέρ της late night ζώνης του ACTION 24, «ACTION STORY», έρχεται με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο για τα 28 χρόνια που συμπληρώνονται φέτος μετά την κρίσιμη νύχτα στα Ίμια.

Ελλάδα και Τουρκία έρχονται μια ανάσα από τον πόλεμο. Τρεις Έλληνες αξιωματικοί χάνουν την ζωή τους στα παγωμένα νερά του Αιγίου όταν καταπέφτει το ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού. Άνθρωποι που έζησαν τα γεγονότα σε Αθήνα και Άγκυρα, αποκαλύπτουν στην Iωάννα Βάσσου άγνωστες πτυχές του επεισοδίου. Το «ACTION STORY» εξασφάλισε βίντεο – ντοκουμέντο από τις δραματικές ώρες της 31ης Ιανουαρίου.

Ο τότε κυβερνήτης της κανονιοφόρου «Πυρπολητής», Ιωάννης Πάττας, αλλά και ο αντιναύαρχος εν αποστρατεία Γιάννης Εγκολφόπουλος, ο οποίος ήταν κυβερνήτης της φρεγάτας «Αδρίας», μοιράζονται μαζί μας τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν. Στο «ACTION STORY» μιλά η τότε ανταποκρίτρια της εφημερίδας Χουριέτ, στην Αθήνα, Νουρ Μπατούρ.

Το «ACTION STORY», ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ με την Ιωάννα Βάσσου, καταγράφει ανθρώπινες ιστορίες. Οι άνθρωποι έχουν τη δική τους ιστορία ζωής που έχει χαραχθεί στο μυαλό και την ψυχή τους. Μοιράζονται μαζί της τις εμπειρίες τους, τα συγκλονιστικά βιώματα τους και δίνουν σε όλους μας μαθήματα ζωής. Στο «ACTION STORY» θα δείτε αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με όσους έχουν κάτι να πουν. Κάθε Δευτέρα τα μεσάνυχτα «ξετυλίγει» θέματα της επικαιρότητας, κάνοντας δημοσιογραφική έρευνα και εντοπίζοντας το πρόβλημα. Γιατί γυρνώντας στο παρελθόν μπορούμε να εξηγήσουμε το παρόν.