MEDIA

ΑΝΤ1: Οι εκπομπές και τα δυνατά χαρτιά που οδεύουν προς ανανέωση

ΑΝΤ1: Οι εκπομπές και τα δυνατά χαρτιά που οδεύουν προς ανανέωση

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν κοιτούν μόνο τη μυθοπλασία, αλλά και τις ψυχαγωγικές εκπομπές που φέρνουν νούμερα

Στους νικητές της χρονιάς συγκαταλέγεται επάξια ο ΑΝΤ1, καθώς επένδυσε σε ανθρώπους και προγράμματα που τον δικαιώνουν. Είναι η περίοδος, μάλιστα, που τα στελέχη φορτσάρουν στις διαπραγματεύσεις με τους παρουσιαστές προκειμένου όλα να «κλειδώσουν» τη σωστή στιγμή και να αρχίσει να ετοιμάζεται από νωρίς το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Στην πρωινή ζώνη, ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται ότι θα παραμείνει σταθερός στο ραντεβού του με το κοινό. Αν και οι κρούσεις από μεγάλο ανταγωνιστικό σταθμό ήταν έντονες, ο παρουσιαστής με τους αντενικούς έχουν ξεκινήσει κάποιες φιλικές επαφές για ανανέωση του συμβολαίου. Ο δημοσιογράφος είναι ένας από τους δυνατούς παίκτες της πρωινής ζώνης, που κρατά στα χέρια του την πρώτη θέση και δεν την αφήνει. Με καλοκουρδισμένη ομάδα μπρος και πίσω από τις κάμερες, στόχος είναι να μην αλλάξουν ιδιαίτερα πράγματα αφού συνταγή που πετυχαίνει δεν αλλάζει.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ζήτημα χρόνου να υπογράψει το νέο, τριετές συμβόλαιό του. Από τη μία το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», από την άλλη το «The 2night show» σαρώνουν στους πίνακες τηλεθέασης και δίνουν αέρα νικητή στον παρουσιαστή. Και τα δύο πρότζεκτ θα συνεχίσουν να προβάλλονται στο νέο πρόγραμμα από τη στιγμή που ο Γρηγόρης θα ανανεώσει, με τον ΑΝΤ1 να κρατά έναν ακόμη γερό παίκτη που πολλοί θέλησαν να «κλέψουν».

Πράσινο φως για του χρόνου έχει πάρει ήδη το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Η απόλυτη πρωταγωνίστρια της μεσημεριανής ζώνης θα συνεχίσει να διασκεδάζει το κοινό, ενώ στόχος των ιθυνόντων είναι να βρεθεί και σε άλλο πρότζεκτ. Η πρόσφατη πρόταση τόσο για τις «Ψυχοκόρες» όσο και για τους «Προδότες, τις οποίες η Ζέτα αρνήθηκε λόγω θεατρικών υποχρεώσεων, δείχνουν τη σχέση που υπάρχει και το πόσο ικανή την θεωρούν.

Στην ίδια μοίρα συγκαταλέγεται και ο Θάνος Κιούσης, με το «5Χ5» να είναι ψηλά στη λίστα με το κόνσεπτ που πρόκειται να ανανεωθούν.

Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 έχουν αποδείξει, άλλωστε, ότι πιστεύουν και επενδύουν σε σταθερές αξίες. Έτσι, η επόμενη χρονιά θα ξεκινήσει με γερά θεμέλια και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις νέες προσθήκες που θα φέρουν αέρα ανανέωσης.