MEDIA

Μάχη Φλωρινιώτη: Δεν μπορούσα να πω στον Νίκο ότι είχε κάτι πολύ σοβαρό - Τι είπε για τον θάνατό του

Μάχη Φλωρινιώτη: Δεν μπορούσα να πω στον Νίκο ότι είχε κάτι πολύ σοβαρό - Τι είπε για τον θάνατό του

«Ήταν ραγδαία η επιδείνωσή του», είπε η Μάχη Φλωρινιώτη αναφερόμενη στον θάνατο του Νίκου

Για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη μίλησε η μητέρα του, Μάχη. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Μάχη Φλωρινιώτη αναφέρθηκε πρώτα στην επιδείνωση της υγείας του, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

«Ήταν ραγδαία η επιδείνωσή του, είχαμε κάνει εξετάσεις κι ήταν όλα καλά. Την τελευταία φορά στην αξονική, κάτι είδε η γιατρός στο κεφάλι και μου λέει "θέλω και μαγνητική με σκιαγραφικό, γιατί βλέπω κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου". Στο παιδί μου δεν το είπα», ανέφερε αρχικά η Μάχη Φλωρινιώτη.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μπαίνω στο νοσοκομείο, μας κρατάνε 5 μέρες, του κάνουν θεραπεία και μου λέει "μαμά, γιατί μας αλλάζουν θεραπεία;". Λέω "αγόρι μου, μας το είχαν πει ότι ο κύκλος θα αλλάζει". Με ρώτησε τι βρήκαν στο κεφάλι και του είπα κάτι πολύ απλό. Μας βγάζουν στις 5 μέρες, πάμε στο σπίτι και το παιδί είχε εμετούς. Χειροτέρευσε κι άρχισε να μπερδεύει την ομιλία του».

Στάθηκε όμως και στη μέρα που συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγε καλά και ο Νίκος Φλωρινιώτης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. «Στα καλά καθούμενα, 6 του μηνός, την ημέρα της γιορτής του, σηκώνομαι το πρωί και του λέω "πήρες τα χάπια σου;" και μου λέει "όχι". Του δίνω το χάπι και του φεύγει στο πλάι του στόματος. Δεν πανικοβλήθηκα ούτε έδειξα κάτι, αλλά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Μου λέει η γιατρός "θα τον φέρεις στο νοσοκομείο". Τι να του έλεγα τώρα; "Για έναν εμετό;" μου λέει. Μπήκαμε μέσα το απόγευμα. Η αδερφή του ξέρει πώς ήταν».

Η Αννούλα Φλωρινιώτη συμπλήρωσε: «Μέσα σε 20 μέρες, έρχεται και μου λέει "Αννούλα δεν μπορώ να τραγουδήσω, δεν ακούω"». Ακόμη, η μητέρα του είπε: «Ξεκίνησε όλο από την ελιά. Εγώ σαν μάνα δεν μπορούσα να πω στο παιδί μου ότι αυτό που συμβαίνει είναι κάτι πολύ σοβαρό. Με κατακρίνουν κιόλας».