MEDIA

ΑΝΤ1: Ποιοι παρουσιαστές έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για την επόμενη χρονιά

ΑΝΤ1: Ποιοι παρουσιαστές έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για την επόμενη χρονιά

Το κανάλι του Αμαρουσίου στηρίζει πρόσωπα, που χαρίζουν πρωτιές σε κάθε ζώνη

Ο Φλεβάρης τελειώνει και, όσο φτάνουμε στην άνοιξη, τα στελέχη των καναλιών φορτσάρουν στις συσκέψεις για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Αν και όλα δείχνουν ότι τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι στη βραδινή ζώνη με την αναζήτηση πρότζεκτ και σειρών σε συνδυασμό με τα μπάτζετ, ο ΑΝΤ1 έχει «κλειδώσει» τα πρόσωπά του.

Γιώργος Λιάγκας και Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι τα δύο hot ονόματα που συζητιούνται έντονα. Τα συμβόλαια των δύο ανδρών τελειώνουν, όμως οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και οι υπογραφές είναι ζήτημα χρόνου. Ο Γρηγόρης, που σαρώνει φέτος τόσο με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» όσο και με το «The 2night show», έχει αποδείξει την αξία του ενώ οι σχέσεις με την ιδιοκτησία είναι κάτι παραπάνω από άριστες γεγονός που εξηγεί το τριετές συμβόλαιο που ετοιμάζεται να υπογραφεί. Ο Γιώργος Λιάγκας, επίσης, διανύει μία από τις δυνατές του χρονιές με το infotainment μαγκαζίνο «Πρωινό» να έχει κουμπώσει μοναδικά στον δημοσιογραφικό του χαρακτήρα.

Εύκολα θα είναι τα πράγματα και στη μεσημεριανή ζώνη, αφού η Ζέτα Μακρυπούλια έχει συμβόλαιο σε ισχύ και οι αντενικοί την θεωρούν άσο στο μανίκι τους. Όχι άδικα, βεβαίως, αφού με το «Rouk Zouk» θεωρούνται η καλύτερη μεσημεριανή παρέα. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, οι άνθρωποι του σταθμού θα ήθελαν να δουν τη Ζέτα σε ένα ακόμη πρότζεκτ ή ακόμη και σε σειρά με την ίδια να είναι πάντα ανοιχτή σε προτάσεις που ενδεχομένως την ενδιαφέρουν.

Στην απογευματινή αρένα, το τηλεπαιχνίδι «5Χ5» με τον Θάνο Κιούση θα κρατούν και του χρόνου συντροφιά αφού «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»!

Στο ίδιο πλαίσιο βρίσκονται και οι «Ράδιο Αρβύλα». Το καλοκαίρι του 2023, με ανακοίνωση, είχε αναφερθεί ότι ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα είναι στη συχνότητα του Αμαρουσίου για τα επόμενα τρία χρόνια. Συνεπώς, η σατιρική εκπομπή θα παίρνει τη σκυτάλη από το κεντρικό δελτίο και του χρόνου.

Τα Σαββατοκύριακα η Μπέττυ Μαγγίρα δεν θα αλλάξει πόστο, ωστόσο βέβαιο θεωρείται ότι θα δούμε πολλές αλλαγές στην ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.