MEDIA

Τέμπη: «Νιώθω ενοχές» - Ραγίζει καρδιές η μητέρα του μηχανοδηγού

Τέμπη: «Νιώθω ενοχές» - Ραγίζει καρδιές η μητέρα του μηχανοδηγού

Η Σταυρούλα Μασαλή, λίγη ώρα πριν βρεθεί για πρώτη φορά στον τόπο του δυστυχήματος των Τεμπών όπου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο, συγκίνησε με τα λόγια της

Η μητέρα του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Kατερίνα» το πρωί της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταυρούλα Μασαλή, λίγη ώρα πριν βρεθεί για πρώτη φορά στον τόπο του δυστυχήματος όπου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο, συγκίνησε με τα λόγια της, μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Το παιδί μου ήταν σπουδασμένο. Πιστεύαμε ότι για να ζητάνε τόσα προσόντα είναι σύγχρονος ο σιδηρόδρομος. Είμαι εκπαιδευτικός και ο Δημήτρης πέρασε από τα χέρια μου.

Πριν από 2 μήνες όταν ξεκίνησε η Εξεταστική, γνώρισα έναν άλλον κόσμο. Τώρα ζω το ατύχημα, βλέπω τις εικόνες, τα ηχητικά, τις λαμαρίνες. Προσπαθούσα να διαπραγματευτώ την απώλεια. Είναι απίστευτο. Αυτά που ξεσκεπάζονται είναι τραγικά! Δεν γνωρίζαμε τίποτα από τα προβλήματα που υπήρχαν. Κανείς δεν θα μπορούσε να διακινδυνέψει τη ζωή του παιδιού του για έναν μισθό, γι’ αυτό και αισθάνομαι ενοχές, γιατί δεν πρόβλεψα. Γιατί να μην ξέρω; Μέσα σε όλα έχω και αυτές τις ενοχές», είπε αρχικά η Σταυρούλα Μασαλή.

Στην συνέχεια, ανέφερε: «Τον παρότρυνα να πάρει μέρος στην προκήρυξη γιατί δούλευε σε μεγάλη εταιρεία στην Αλεξανδρούπολη και δεν τον έβλεπα. Ήθελα να τον βλέπω πιο συχνά και τον έχασα για πάντα. Ο γονιός πρέπει να προστατεύει τα παιδιά σε όλες τις ηλικίες και σκέφτεσαι ότι κάτι έκανες λάθος».