MEDIA

Survivor: Απασφάλισε η Χρύσα για την Ασημίνα - «Ό,τι πιο ανώριμο έχω γνωρίσει»

Survivor: Απασφάλισε η Χρύσα για την Ασημίνα - «Ό,τι πιο ανώριμο έχω γνωρίσει»

Η Χρύσα απάντησε στα σχόλια που ένιωσε να τη θίγουν.

Πρώτος υποψήφιος το βράδυ της Κυριακής 17/3 αναδείχθηκε ο Νίκος Ρικουνάκης με την υποψηφιότητά του να συζητείται από πολλούς είτε θετικά είτε αρνητικά.

Η Ασημίνα άφησε αιχμές για τον Φάνη σε σχέση με τη Χρύσα και οι Μπλε ενοχλήθηκαν.

«Χθες υποψήφιος στο συμβούλιο βγήκε ο Ρικουνάκης. Το περίμενα, δεν θα πω ότι άργησε αλλά εμένα με ενοχλεί να είναι ένας παίκτης εδώ και να μη «διαβάζει» την πίστα. Είσαι έναν μήνα εδώ, έχεις μία δουλειά, καν’ το σωστά... Για μένα δεν ήταν καθόλου άδικη η ψηφοφορία. Δεν είπαμε να φέρεις σώνει και ντε τον πόντο αλλά μην κάνεις λάθη ακόμη και στα σημαιάκια», είπε αρχικά η Χρύσα.

«Χθες η Ασημίνα πήρε τον λόγο στον Συμβούλιο μόνη της για να πει ουσιαστικά ότι ο Φάνης με ευνοούσε στα ματσαρίσματα, όταν ήταν στην Κόκκινη ομάδα. Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση σε αυτό, πάει να βγάλει κάτι άλλο προς τα έξω. Με ό,τι στάλα ωριμότητας της έχει μείνει στα 24 της – γιατί πραγματικά είναι ό,τι πιο ανώριμο έχω γνωρίσει στη ζωή μου – πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχουμε φυτρώσει, έχουμε αφήσει πίσω μας μια οικογένεια. Είναι απαράδεκτο να πετάει τέτοια υπονοούμενα απλώς για να βγάλει ίντριγκα και να δικαιολογήσει τα απαίσια ματσαρίσματά της», πρόσθεσε η παίκτρια.