MEDIA

Η αναπάντεχη συνάντηση Παπαδάκη-Αυτιά στο Μέγαρο Μαξίμου: Η αγκαλιά, το φιλί και η ευγνωμοσύνη

Η αναπάντεχη συνάντηση Παπαδάκη-Αυτιά στο Μέγαρο Μαξίμου: Η αγκαλιά, το φιλί και η ευγνωμοσύνη

Όλα όσα έγιναν στο Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τον Γιώργο Αυτιά, λίγο πριν τη συνέντευξη του πρωθυπουργού

Πλούσιο το παρασκήνιο λίγο πριν τη μαγνητοσκόπηση της συνέντευξης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1, καθώς στο Μέγαρο Μαξίμου συναντήθηκαν ύστερα από πολλά χρόνια ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Γιώργος Αυτιάς, τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να έχει ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Γιώργος Παπαδάκης έδωσε ένα φιλί στο κεφάλι του Γιώργου Αυτιά, με τη στιγμή να καταγράφεται σε βίντεο, ενώ ανάμεσά τους ακολούθησε διάλογος με τον Γιώργο Αυτιά να καταθέτει δημόσια την ευγνωμοσύνη του στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

«Τον ευγνωμονώ και το δηλώνω δημόσια. Ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που με πήρε από το χέρι και με βοήθησε. Οφείλω το ευ ζην, κατά τους αρχαίους Έλληνες. Αν συγκεντρωθούμε όσοι ευεργετήσατε, κύριε Παπαδάκη, Γιώργο μου, θα πρέπει να κλείσουμε ένα στάδιο», είπε ο Γιώργος Αυτιάς.

Η απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη ήταν: «Μπορείς να μου δώσεις από τώρα τη διεύθυνση που θα έχεις στις Βρυξέλλες;», προεξοφλώντας κατά αυτόν τον τρόπο την εκλογή του Γιώργου Αυτιά στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με τη Νέα Δημοκρατία.

«Αυτά τα αποφασίζει ο Θεός, ο λαός και ο αρχηγός», είπε ο Γιώργος Αυτιάς με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να επεμβαίνει και χαμογελαστός να λέει «Όχι τη διεύθυνση».

Σχετικές ειδήσεις