MEDIA

Γιώργος Λαμπάτος-Μάρκος Σεφερλής: Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση μετά τις δικαστικές διαμάχες

Γιώργος Λαμπάτος-Μάρκος Σεφερλής: Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση μετά τις δικαστικές διαμάχες
glomex

«Δεν ήθελα να τον καταστρέψω, μου ζήτησε συγγνώμη, το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι να τον συγχωρήσω και να του προτείνω δουλειά» είπε μεταξύ άλλων ο Μάρκος Σεφερλής για τον Γιώργο Λαμπάτο

Ο Γιώργος Λαμπάτος και ο Μάρκος Σεφερλής έδωσαν την πρώτη κοινή τηλεοπτική τους συνέντευξη μετά την δικαστική διαμάχη και την συγγνώμη, λίγο πριν συνεργαστούν ξανά στο θέατρο, 20 χρόνια μετά την τελευταία φορά που δούλεψαν μαζί.

«Ο Γιώργος είναι παλιός γνώριμος, παλιός φίλος, παλιός συνεργάτης και νυν συνεργάτης. Οι φιλίες δεν αλλοιώνονται στον χρόνο. Συμβαίνουν κάποια πράγματα, από εκεί και πέρα τα φέρνει έτσι η ζωή ώστε να ξανασυναντιέσαι με κάποιους ανθρώπους» είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής, συμπληρώνοντας ότι «τα κακά πράγματα συμβαίνουν, είναι σε προσωπικό επίπεδο, τα ξεπερνάμε παίζοντας στο σανίδι. Έτσι λοιπόν και με τον Γιώργο».

«Μου φαίνεται σαν όνειρο»

«Όταν είσαι με τον Μάρκο, ξέρεις ότι θα δουλέψεις πολύ γιατί είναι εργάτης στο θέατρο. Μου φαίνεται σαν όνειρο, δεν θα μπορούσα να είμαι σε καλύτερο πλευρό από τον Μάρκο, για έναν κωμικό ηθοποιό το καλύτερο είναι να δουλεύει με τον Μάρκο».

«Βλέπω έναν άνθρωπο με πολλή όρεξη, ίσως να του είχε λείψει, ίσως είχε πάει λίγο πίσω συναισθηματικά και επαγγελματικά του δίνεται το περιθώριο να ανακτήσει τον χαμένο εαυτό του», τόνισε ο Μάρκος Σεφερλής, εξηγώντας ότι «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν, έτσι και με τον Γιώργο, ήταν μία κακή στιγμή, κατάλαβε το λάθος του».

Σε ερώτηση για το πώς ένιωσε όταν ο Μάρκος Σεφερλής τον πήρε τηλέφωνο, ο Γιώργος Λαμπάτος δήλωσε ότι «έμεινα άναυδος. Με αυτό που έκανε ξεκινάει μία καινούργια ζωή για μένα».

«Η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι όταν βλέπω τον Γιώργο στην πρόβα»

«Όταν κάποιος καταλαβαίνει το λάθος του και μετανιώνει δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να έχω κάτι μαζί του, ακόμα και όταν κέρδισα τις δίκες και τις αγωγές δεν τον κυνήγησα, ούτε του κατέσχεσα πράγματα που είχε, ενώ θα μπορούσα. Δεν ήθελα να τον καταστρέψω, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Εγώ ήθελα να δικαιωθώ και να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή μου», είπε ο Μάρκος Σεφερλής και τόνισε πως «Μου ζήτησε συγγνώμη, το μόνο που θα μπορούσα να κάνω για έναν συνάνθρωπο και συνεργάτη παλιό, ήταν να τον συγχωρήσω και να του προτείνω δουλειά».

«Ζήτησα συγγνώμη από τον Μάρκο με όλη μου την καρδιά και όλη μου την αλήθεια είπε ο Γιώργος Λαμπάτος και αναφερόμενος στην πρώτη τους συνάντηση είπε ότι ήταν πολύ συγκινητική, ενώ δεν ήξερε «αν έπρεπε να τον πλησιάσω, σηκώθηκε εκείνος και με αγκάλιασε».

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή δεν είναι τα μπράβο του κόσμου, αλλά όταν βλέπω τον Γιώργο να έρχεται στην πρόβα, με όρεξη για δουλειά, είπε βουρκωμένος ο Μάρκος Σεφερλής. «Αισθάνομαι ότι έκανα καλό σε έναν άνθρωπο που είχε ανάγκη να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια του», κατέληξε.