GOSSIP

Γιώργος Λαμπάτος: Συναντήθηκε με τον Μάρκο Σεφερλή μετά από 20 χρόνια - «Με αγκάλιασε μόλις με είδε»

Γιώργος Λαμπάτος: Συναντήθηκε με τον Μάρκο Σεφερλή μετά από 20 χρόνια - «Με αγκάλιασε μόλις με είδε»

Συγκίνηση υπήρξε στη συνάντηση του Μάρκου Σεφερλή με τον Γιώργο Λαμπάτο μετά από 20 χρόνια - Ετοιμάζονται για τη νέα τους συνεργασία στο θέατρο

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σού» και μίλησε για τη συνάντηση με τον Μάρκο Σεφερλή μετά από 20 χρόνια αφού ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά στο θεατρικό σανίδι.

«Δεν ξέραμε ο ένας τον άλλον, είχαμε ξεχάσει και δεν ξέραμε ποια θα ήταν η πρώτη μας επαφή, πραγματικά είχα αγωνία για αυτή τη συνάντηση. Πώς θα με δεχόταν ο Μάρκος μετά τη συγγνώμη που ζήτησα δημόσια προς το πρόσωπό του γι’ αυτά που είχε πει»

«Με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή που με είδε. Ήταν απίστευτο, σαν να μην είχαν περάσει τόσο χρόνια. Σηκώθηκε και με αγκάλιασε, χάρηκα πάρα πολύ γιατί ήταν θερμό το κλίμα από την πρώτη στιγμή. Με ρώτησε για την υγεία μου, τι συνέβη με την επέμβαση που έκανα, τι συνέβη αυτά τα χρόνια και είχαμε μια πάρα πολύ ζεστή συνομιλία και με ενδιαφέρον εκ μέρους του για την υγεία μου και την κατάστασή μου. Δεν ένιωσα κάποια πικρία για όσα πει για εκείνον. Σαν να είχαν ξεπεραστεί όλα αυτά»