MEDIA

Αιμίλιος Λιάτσος: Γιατί αρνήθηκε την πρόταση της ΕΡΤ

Αιμίλιος Λιάτσος: Γιατί αρνήθηκε την πρόταση της ΕΡΤ

Σε αναβρασμό βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το Ραδιομέγαρο καθώς γίνεται μια προσπάθεια να τηρηθούν οι ισορροπίες...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παρόν της Κυριακής», έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συζήτηση γύρω από το όνομα του Αιμίλιου Λιάτσου ως διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ από Ανεξάρτητους Έλληνες και ΔΗΜΑΡ, το σενάριο φαίνεται να απομακρύνεται.

Ο δημοσιογράφος είχε δεχθεί το τηλεφώνημα με την πρόταση συνεργασίας από την κυβέρνηση, έχοντας ήδη συζητήσει με το Ν. Χατζηνικολάου για τη μετακίνηση του στο Real Grpoup.

Αποδέχθηκε την πρόταση όμως στη συνέχεια υπήρξαν στο διαδίκτυο πλήθος αρνητικών δημοσιευμάτων αλλά και ενστάσεις από πολλά πρόσωπα εντός εταιρείας όπως και στο πολιτικό στίβο.

Λέγεται επίσης ότι στα καθήκοντά του Α. Λιάτσου ήταν να υπογράψει και την απομάκρυνση της Στάη, κάτι για το οποίο δεν δέχθηκε καν να συζητήσει .

Θυμίζουμε πως με την Ε. Στάη είχε μια δικαστική διαφορά.

Η Ε. Στάη είχε καταθέσει αγωγή εναντίον του για συκοφαντικό δημοσίευμα, όπως ισχυριζόταν και ζητούσε αποζημίωση, τελικά όμως τα βρήκαν και η δίκη δεν έγινε.

Το συμβόλαιο της Ε. Στάη περιλαμβάνει το δελτίο ειδήσεων και μια ενημερωτική εκπομπή με συνολικές μικτές αποδοχές 4.000 ευρώ το μήνα και λήγει το Δεκέμβριο.

Ο Τ. Καλημέρης επιθυμεί την παραμονή της, αλλά δεν είναι εκείνος που αποφασίζει.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις...

Διαβάστε επίσης:

Αιμίλιος Λιάτσος: Θα παρουσιάσει το δελτίο της ΝΕΤ;

Στη ΝΕΤ ο Αιμίλιος Λιάτσος;