MEDIA

Ο Μπομπ Σφουγγαράκης κρίθηκε γκέι στην Ουκρανία

Ο Μπομπ Σφουγγαράκης κρίθηκε γκέι στην Ουκρανία

Την... ηθική των Ουκρανών απειλεί ο διάσημος Μπομπ Σφουγγαράκης, που σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή για την προστασία της δημόσιας ηθικής, είναι ομοφυλόφιλος.

Η δημοφιλία του ήρωα, που ζει με τον αστερία Πάτρικ περιπετειώδεις στιγμές στο Βυθό του Μπικίνι δεν απαγόρευσε στα μέλη της επιτροπής να κρίνουν ως ανεπίτρεπτη τη σεξουαλική του συμπεριφορά.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Têtu, οι Ουκρανοί υποψιάζονται ότι το κίτρινο σφουγγάρι και ο αστερίας Πάτρικ δεν είναι μόνο κολλητοί, αλλά κάτι παραπάνω.

«Ο δημιουργός του Μπομπ Σφουγγαράκη μπορεί να υποστηρίζει ότι το μωρό του δεν έχει φύλο, αλλά για πολλούς και για πολύ καιρό δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία: Ο Μπομπ και ο αστερίας Πάτρικ είναι ζευγάρι. Οι δύο φίλοι είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και ζουν την περιπέτεια κάτω από την επιφάνεια του νερού... Μια συμπεριφορά που η ουκρανική επιτροπή, υπεύθυνη για την προστασία της δημόσιας ηθικής, κρίνει ξεκάθαρα ανεπίτρεπτη» αναφέρει το δημοσίευμα.

Μέχρι στιγμής η Επιτροπή δεν έχει καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις για το συγκεκριμένο «καυτό» ζήτημα.

Να σημειωθεί ότι η... διερεύνηση της σεξουαλικότητας του Μπομπ Σφουγγαράκη ξεκίνησε από καταγγελία της μικρής καθολικής ομάδας «Family Under the Protection of the Holy Virgin», σύμφωνα με την οποία ο διάσημος ήρωας καρτούν με τους κολλητούς τους διαδίδουν την ομοφυλοφιλία στα παιδιά.