MEDIA

Οι top ειδήσεις του Σαββατοκύριακου στο newsbomb.gr

Οι top ειδήσεις του Σαββατοκύριακου στο newsbomb.gr

Το newsbomb.gr σας παρουσιάζει τα θέματα που διαβάστηκαν και συζητήθηκαν πιο πολύ το προηγούμενο διήμερο, για να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας χωρίς να έχετε χάσει τίποτα.

Τα τρία θέματα που κυριάρχησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ξυπνούν μαύρες μνήμες από τη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας, ιδωμένα μέσα από τη σημερινή τους διάσταση, καθώς αναφέρονται σε πραξικοπήματα, αν και φανταστικά, στον δικτάτορα Παπαδόπουλο και έναν σημερινό μεγαλοεκδότη και στην καταδίκη- χαστούκι του Μ. Τριανταφυλλόπουλου για την υπόθεση του Σταύρου Βρέντζου, τον οποίο είχε παρουσιάσει σε εκπομπή του σαν βασανιστή της χούντας.

Το φανταστικό πραξικόπημα του ΒΗΜΑτος και τα ύποπτα παιχνίδια

Ενώ η Ελλάδα ζει τις χειρότερες ώρες της μεταπολιτευτικής της ιστορίας, ενώ ο Έλληνας οδηγείται όλο και πιο κοντά στην ανέχεια κάθε μέρα που περνά, ενώ έρχονται μέτρα σκληρότερα από τους χειρότερους εφιάλτες μας (μέχρι και τα παιδιά σκέφτονται να φορολογήσουν...), κάποιοι ασχολούνται με φανταστικά πραξικοπήματα! Τυχαίο; Δε νομίζουμε... Αυτά τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ τυχαία...

Ποιος μεγαλοεκδότης εμφανίζεται με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο;

Δείτε σε ένα "συλλεκτικό" βίντεο τον νεαρό τότε και σήμερα πρόεδρο μεγάλου Δημοσιογραφικού Οργανισμού να «κάθεται σούζα» μπροστά στον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο την μαύρη επταετία της Χούντας.

Χαστούκι στον Τριανταφυλλόπουλο από Βρέντζο και Κούγια!

Απόλυτα εκτεθειμένος είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφία και τη σπίλωση αθώων ανθρώπων, μετά την απόφαση που εξέδωσε το Εφετείο Πειραιά. Πρόκειται για απόφαση-κόλαφο σχετικά με τον -πάλαι ποτέ- γνωστό δημοσιογράφο και τις αμφιλεγόμενες μεθόδους του.

Μεγάλη δικαίωση και για τον Αλ. Κούγια, που είχε –τότε- πηδήξει τη μάντρα του Alter για να προστατέψει έναν ήρωα, τον οποίο παρουσίαζαν σαν βασανιστή της χούντας!

Διαβάστε επίσης:

Σοκ από σενάρια για πραξικόπημα από στρατιωτικούς επί Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: «Δεν γνώριζα για πραξικόπημα»

Ο Παπανδρέου κάνει καριέρα στο Χάρβαρντ στις… πλάτες των Ελλήνων!

Στο αυτόφωρο για συκοφαντία ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος!

Το tweet του Βαξεβάνη για την σύλληψη Τριανταφυλλόπουλου

Ποιες «αποκαλύψεις» οδήγησαν τον Μάκη στο εδώλιο