MEDIA

Δύο νέα κανάλια από τη ΝOVA

Δύο νέα κανάλια από τη ΝOVA
Δύο νέα κανάλια High Definition εκπέμπουν από τη Nova: Το Discovery HD Showcase, θα εκπέμπει με 24ωρο πρόγραμμα...

Δύο νέα κανάλια High Definition εκπέμπουν από τη Nova: Το Discovery HD Showcase, θα εκπέμπει με 24ωρο πρόγραμμα, προβάλλοντας περιεχόμενο σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ήχο true surround 5.1.
Το Nat Geo Wild HD μεταδίδει (24 ώρες το 24ωρο, με ελληνικούς υπότιτλους) προγράμματα που κινούνται σε τρεις άξονες: «Ο Φυσικός Κόσμος», με αφιερώματα στην άγρια φύση σε κάθε γωνιά του πλανήτη, «Η δύναμη της Μητέρας Φύσης» με παρατηρήσεις από ανεμοστρόβιλους, ηφαίστεια, σεισμούς, τσουνάμι και όλα τα έντονα και ακραία φαινόμενα της Γης και «Το Μέλλον του Πλανήτη μας» όπου ερευνάται η αλλαγή του κλίματος στο εύθραυστο οικοσύστημα του πλανήτη, με έμφαση στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας και την οικολογία.
Η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Γενική Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας, δήλωσε για τις νέες συνεργασίες:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί διευρύνοντας τις συνεργασίες μας με τα διεθνή δίκτυα Discovery και National Geographic, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας ακόμη περισσότερες ώρες ποιοτικού προγράμματος σε αξεπέραστη εικόνα High Definition.
Νova και High Definition είναι πλέον ταυτόσημες έννοιες. Με την προσθήκη των κορυφαίων καναλιών Discovery HD Showcase και Νat Geo Wild HD τηρούμε την υπόσχεσή μας για περισσότερες επιλογές προγραμμάτων, ακόμη πιο καινοτόμες υπηρεσίες, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα».