MEDIA

Αντίο στη σεζόν και από το «Μίλα»

Αντίο στη σεζόν και από το «Μίλα»

Αποχαιρέτησε και η Τατιάνα Στεφανίδου τους τηλεθεατές, καθώς σήμερα μεταδόθηκε η τελευταία εκπομπή της σεζόν για το «Μίλα»

Η Τατιάνα Στεφανίδου για να πει αντίο στους πιστούς τηλεθεατές της και να τους ευχηθεί καλό καλοκαίρι, έκλεισε αυτή την τηλεοπτική χρονιά και έδωσε ραντεβού για την επόμενη, με αισιοδοξία, κέφι, χαρά και με ένα παραδοσιακό Κρητικό γλέντι. Μαζί με τις αρχισυντάκτριες της εκπομπής Πολίνα Τόλη και Νατάσα Τσόλκα, ετοίμασαν και έναν διαγωνισμό μαντινάδας, που διασκέδασε πολύ κοινό και καλεσμένους.

Το πλατό της εκπομπής διαμορφώθηκε ανάλογα για να υποδεχθεί λυράρηδες, εκλεκτούς καλεσμένους, κρητικές γεύσεις και εδέσματα αλλά και το χορευτικό συγκρότημα «Σύλλογος Αδελφότητα Κρητών Περιστερίου».

Καλεσμένοι στο στούντιο ο σεφ Ηλίας Μαμαλάκης, τα μοντέλα – παρουσιαστές Γιώργος Μανίκας και Στέλιος Χανταμπάκης, ο λυράρης Γιώργος Ζερβάκης αλλά και οι συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Μαρία Πενταγιώτισσα» Γιάννης Μποσταντζόγλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Δήμητρα Παπαδήμα, Γιώργος Ματαράγκας, Πέτρος Ξεκούκης, Περικλής Αλμπάνης, Πέτρος Πέτρου, Κωνσταντίνος Πασσάς.