MEDIA

Χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση στο Dancing with a stars!

Χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση στο Dancing with a stars!
Η απουσία του Γιώργου Γερολυμάτου επέσπευσε άλλη μια αποχώρηση βράδυ της Κυριακής από το Dancinq with a stars...

Η απουσία του Γιώργου Γερολυμάτου επέσπευσε άλλη μια αποχώρηση βράδυ της Κυριακής από το Dancinq with a stars. H Νατάσα Καλογρίδη δεν έκρυψε την πικρία της και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα αποχαιρέτησε τους «διάσημους» φίλους της. Το Queen.gr ήταν και αυτή την Κυριακή στα παρασκήνια!

«Ένα ταξίδι ολοκληρώθηκε. Πέρασα μοναδικά και όπως είπε και ο κ. Κωστάλας πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται. Έμαθα να χορεύω, ήρθα σε επαφή με άτομα που απλά ήξερα οπτικά και αποκόμισα μόνο θετικές εμπειρίες. Ο χορός θέλει μαγκιά και δύναμη. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο». Αυτές ήταν οι δηλώσεις της ηθοποιού λίγα λεπτά αφότου αποχώρησε οριστικά από τα πλατό. Τις εντυπώσεις πάντως τις κέρδισε ο Σπύρος Σούλης που ως guest κέρδισε άκρως κολακευτικά σχόλια. Όργωσε το στούντιο με την παρτενέρ του και κατάφερε να πείσει Μαρτάκη- Μελέτη να χορέψουν και ντουέτο ως συμμετοχή στο δικό του κομμάτι. Είδαμε αρκετά δεκάρια και το δίδυμο Αντιμήσαρη- Μαρτάκη αλλά και η εμφάνιση της Ελεονώρας ξεχώρισαν. Η Νάντια Μπουλέ σταθερή αξία και η Αγγελική Ηλιάδη όλο και πιο απελευθερωμένη κέρδισε θετικά σχόλια.

Είδαμε πιο άνετα όλα τα ζευγάρια, πιο σίγουρα να προχωράνε με στόχο την πρωτιά αλλά και τον ιερό σκοπό που βρίσκονται όλοι τους εκεί για το «Make and wish».

Το κοινό έδειξε και πάλι την προτίμησή του στον Τρύφωνα Σαμαρά που μπορεί να μην διέπρεψε σε βαθμούς από την κριτική επιτροπή αλλά πήρε αρκετούς ψήφους από το κοινό. Η Ζέτα Μακρυπούλια εντυπωσιακή όπως πάντα. Η τηλεθέαση σε πολύ ψηλά επίπεδα έφτασε το 43% και στα νεανικά το 40% και καθήλωσε περίπου 2 εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο Γιώργος Γερολυμάτος αυτή την Κυριακή επιστρέφει αλλά με ποινή στην βαθμολογία του μιας και το παιχνίδι έχει μπει σε μια κρίσιμη καμπή για την ανάδειξη του νικητή. Το γνώριζε ο τραγουδιστής αυτό και πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μείνει στο επόμενο live.

Πηγή: Queen.gr