MEDIA

Σκάι TV: Ολο το νέο πρόγραμμα της σεζόν 2014-2015

Σκάι TV: Ολο το νέο πρόγραμμα της σεζόν 2014-2015

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2014-15 συνεχίζει δυναμικά την ενημέρωση εμπλουτίζοντάς τη, με ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα αλλά και με βραβευμένες ξένες σειρές και σπουδαία ντοκιμαντέρ.

Η τηλεόραση του ΣΚΑΙ επιδιώκει να προσφέρει τηλεοπτικό πρόγραμμα που συνδυάζει τη δύναμη της γνώσης και της ψυχαγωγίας.

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Ο ΣΚΑΪ εμπλουτίζει το πολύωρο καθημερινό «ζωντανό» ενημερωτικό του πρόγραμμα με την ψυχαγωγική εκπομπή «Αυτά είναι» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Μάκη Πουνέντη. Σύντομα θα προστεθεί για πρώτη φορά και ένα τηλεπαιχνίδι.

KALHMERA

Ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του ελληνικού κοινού, ο Γιάννης Ζουγανέλης, αναλαμβάνει να καθίσει στην «καυτή» καρέκλα του παρουσιαστή σε ένα από τα διαχρονικότερα παιχνίδια της παγκόσμιας τηλεόρασης. Το «Hot seat» έρχεται στις οθόνες του ΣΚΑΪ καθημερινά στις 8 το βράδυ να μοιράσει σασπένς, άφθονο γέλιο αλλά και χιλιάδες ευρώ.

ATAIRIASTOI

Το ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού ενισχύεται με τους «Αταίριαστους» Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, με τις εκπομπές «7 ημέρες Ελλάδα» με την Μαρία Αναστασοπούλου, «7ημέρες Κόσμος» με τον Νίκο Ανδρίτσο, ο οποίος θα παρουσιάζει και το «7 ημέρες Επιστήμη».

EYA ANTONOPOYLOY

Αναλυτικά το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για το 2014-15 περιλαμβάνει :
16 ξένες σειρές που ικανοποιούν τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο δύσκολου τηλεθεατή:
Έξι ολοκαίνουργιες βραβευμένες σειρές κάνουν πρεμιέρα, που καθηλώνουν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Ξεχωρίζουν το «UNDER THE DOME», «RAY DONOVAN», «ELEMENTARY», «HANNIBAL», «CRIMINAL MINDS», «MILDRED PIERCE» και επιστρέφει με ολοκαίνουρια επεισόδια το «GAME OF THRONES» μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!

JOINUS PHOTO

Και έπεται και συνέχεια: Οι καλύτερες και οι περισσότερες ξένες σειρές των μεγαλύτερων τηλεοπτικών δικτύων του κόσμου ξεκινούν από τον Οκτώβρη σε πρώτη προβολή: THE BORGIAS, BLUE BLOODS, CSI, THE GOOD WIFE, ΗΑWΑΙ 5.0, DEXTER, CALIFORNICATION, NCIS: LOS ANGELES, BROADWALK EMPIRE.

GAME OF THRONES

Πλούσιο είναι και το ψυχαγωγικό πρόγραμμα τόσο σε ελληνικές παραγωγές όσο και σε ξένες. Φέτος προστίθενται 10 νέες ελληνικές παραγωγές, ενώ συνεχίζονται επτά επιτυχημένες εκπομπές από τα προηγούμενα χρόνια.

Eleni 2015

Καθημερινά το «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη στην οποία φέτος προστίθεται και ο καταξιωμένος σεξ Αλέξανδρος Παπανδρέου, «Γλυκιές αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο και «Γεύσεις στη φύση» με τον Βαγγέλη Δρίσκα.

HOT SEAT

Όπου φέτος έρχεται και μία ακόμη παραγωγή με τον Βαγγέλη Δρίσκα που θα μας ταξιδεύει γευστικά σε όλο τον κόσμο με τον τίτλο «Χίλια μίλια γεύσεις». Η Ντίνα Νικολάου παρουσιάζει ελληνικά πιάτα με την εκπομπή «Ένα τραπέζι Ελλάδα» και ο Άρης Τσανακλίδης «Στην κουζίνα με τον Άρη».

HAW-cast


Καθημερινά σύντομα θα παρουσιάζει τις υγιεινές προτάσεις του ο Δημήτρης Δαλιάνης με την εκπομπή « Eat &Fit».
Ακόμη, η Σοφία Τσίπα συνεχίζει να γυρίζει τον «Κόσμο ανάποδα».
Επίσης συνεχίζουν οι εκπομπές «JoinUs» , «Τraction» με τον Κωστή Στεφανή, οι «Ιστορίες γης » με τον Αντρέα Μπαρμπούτση, και στις νέες αφίξεις συμπεριλαμβάνεται η Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου με την εκπομπή «Eventful» και η εκπομπή για κατοικίδια με τον Γιώργο Δάσκαλο «Σαν το σκύλο με τη γάτα» .

Τέλος, έρχονται δύο ακόμη νέες εκπομπές. Ο Γιάννης Δριβάκης που ξεφυλλίζει την ατζέντα της πόλης με το «Big City Lights» ενώ ο Γιώργος Καραμίχος αναλαμβάνει να μας ταξιδεύει στο χωριό για να γνωρίζουμε τους ανθρώπους, τη φύση μέσα από τις παραδόσεις και τα τοπικά έθιμα.

GOAL

Στις ξένες παραγωγές του BBC, National Geographic, Discovery channel, Beyond συμπεριλαμβάνονται τα ντοκιμαντέρ : THROUGH THE WORMHOLE WITH MORGAN FREEMAN, DEAD OR ALIVE, EVACUATE EARTH 2, COSMOS: A SPACETIME ODYSSEY, ALEXANDER'S LOST WORLD, GALAPAGOS, KINGDOM OF PLANTS, DARK MINDS, FATAL VOWS, FACING EVIL, SECONDS FROM DISASTER , ANCIENT WORLDS.

ΤΩΡΑ

Και φυσικά συνεχίζεται καθημερινά η «μάχη» της ενημέρωσης με την «Πρώτη γραμμή» με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, το «Τώρα» με την Άννα Μπουσδούκου, τους «Αταίριαστους» με τον Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Kούτρα, «ΣΚΑΪ στις 6» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, στις 21.00 το κεντρικό δελτίο με τη Σία Κοσιώνη καθημερινά, και το Σάββατο- Κυριακή με την Εύα Αντωνοπούλου.

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ

To Σαββατοκύριακο θα προβάλλονται το «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά και την Μάγδα Τσέγκου, το «Σαββατοκύριακο με δράση» με τον Σπύρο Μάλλη, και το «Eco news» κάθε Σάββατο με την Κατερίνα Χριστοφιλίδου.

ELEMENTARY


Και στο φετινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ συνεχίζεται η πλούσια αθλητική ενημέρωση. Ο Κυριάκος Θωμαϊδης είναι πιστός στο ραντεβού της Δευτέρας με τη «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ενώ κάθε Σάββατο και Κυριακή προβάλλεται το «GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» με τον Πάνο Βόγλη και την Κυριακή το «GOAL» με τον Πάνο Βόγλη και τη Χριστίνα Βραχάλη.

Διαβάστε επίσης

ΑΝΤ1: Ολο το νέο πρόγραμμα της σεζόν 2014-2015