MEDIA

Αποχώρηση έκπληξη από το "Dancing"

Αποχώρηση έκπληξη από το "Dancing"
Η έκπληξη στο Dancing with the Stars έγινε στο χθεσινό live...

Η έκπληξη στο Dancing with the Stars έγινε στο χθεσινό live. Η Ελεονώρα Μελέτη έφυγε από το χορευτικό show! Η Ελεονώρα δεν καταφέρνει να πιάσει το άριστα της προηγούμενης εβδομάδας, ολοκλήρωσε όμως τη χορογραφία της με τον Ηλία να βρίσκεται από πάνω της σε οριζόντια θέση.

Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια άρχισε να λέει τα ονόματα των διαγωνιζόμενων που μένουν στο παιχνίδι- πρώτα ακούστηκε το όνομα του Τρύφωνα Σαμαρά, στη συνέχεια του Κώστα Μαρτάκη, του Αργύρη Αγγέλου και έμειναν τρεις διαγωνιζόμενοι. Στο τέλος έμεινε η Ελεονώρα και η Νάντια. Η μεγάλη ανατροπή έγινε και αποχώρησε η Ελεονώρα, παρά το γεγονός ότι η Νάντια πίστευε πως θα αποχωρήσει εκείνη.
«Είναι παιχνίδι ανατροπών το Dancing, το ξέρουμε από την αρχή όλοι», είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε ότι σήμερα διαισθάνθηκε πως θα έφευγε από το σόου. «Ήταν μια καλή διαδρομή και γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο», είπε ο παρτενέρ της. Φανερά συγκινημένη η Ελεονώρα Μελέτη, όπως και η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ ακόμη και η κριτική επιτροπή δεν έκρυψε την έκπληξή της για το αποτέλεσμα.