MEDIA

Συνεχίζει στον Alpha η F1

Συνεχίζει στον Alpha η F1

Ο Alpha εξασφάλισε και για το 2015 τα δικαιώματα προβολής των αγώνων της Formula 1. Μία ακόμη χρονιά με ανατρεπτικές μονομαχίες, πάθος και συγκινήσεις. Είκοσι GrandPrix. Είκοσι Κυριακές, με άφθονο θέαμα από πίστες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 ξεκινά και όλοι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους την πρωταθλήτρια Mercedes. Τα «ασημί βέλη» και ειδικά ο LewisHamilton, καλούνται να υπερασπιστούν τους τίτλους τους, την ώρα που η Ferrari αναζητεί νέο ηγέτη στο πρόσωπο του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή SebastianVettel.

Ο Γερμανός αντικαθιστά τον FernandoAlonso, που με τη σειρά του πραγματοποιεί τη μεγάλη επιστροφή στην ομάδα της McLaren. Τιτανομαχίες δίχως τέλος με μπαρουτοκαπνισμένους αστέρες αλλά και ανερχόμενα ταλέντα όπως ο MaxVerstappen, που στα 17 του μπορεί να οδηγεί μονοθέσιο με 330 km/h, αλλά δεν επιτρέπεται να οδηγεί το οικογενειακό αυτοκίνητο σε δημόσιους δρόμους!

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Μαρτίου. Τα κόκκινα φώτα σβήνουν και η δράση αρχίζει από την Αυστραλία και το GrandPrix του Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης. Η μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 15:00,μετον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τον οδηγό αγώνων, Σταμάτη Κατσίμη στον σχολιασμό. Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown», μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναλυτική παρουσίαση των αλλαγών στις ομάδες και τους κανονισμούς αλλά και την προετοιμασία των κορυφαίων πιλότων του κόσμου για την πρώτη «παράσταση» του 2015!

Στο www.alphatv.gr/f1 μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις διοργανώσεις, ανασκόπηση και πλήρεις πίνακες κατάταξης όλων των GrandPrix. Επίσης, πληροφορίες για τις ομάδες, τους πιλότους, τις πίστες καθώς και το ημερολόγιο των διοργανώσεων.

Τέλος, στο www.alphatv.gr/live θα μεταδίδονται όλα τα GrandPrix σε livestreaming.

Σχετικές ειδήσεις