MEDIA

Διαγωνισμός Eurovision 2015: Τα τραγούδια που ξεχωρίζουν!

Διαγωνισμός Eurovision 2015: Τα τραγούδια που ξεχωρίζουν!

Αν και ποτέ κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού της Eurovision, ωστόσο υπάρχουν δυο κομμάτια που φαίνεται να συγκεντρώνουν τις προτιμήσεις του κοινού!

Το απόλυτο φαβορί για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision, που διοργανώνεται στην Αυστρία, είναι αδιαμφισβήτητα η Σουηδία, με τον Måns Zelmerlöw να τα δίνει όλα επί σκηνής!

Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή των στοιχημάτων και μετά την εμφάνιση ου στον δεύτερο ημιτελικό την Πέμπτη (21/05), επιβεβαίωσε όλα τα προγνωστικά που το θέλουν για νικητήριο τραγούδι!

Ακόμα και αν δεν καταλαβαίνεις τους στίχους, το σκηνικό είναι τόσο εντυπωσιακό που μαγνητίζει αμέσως το βλέμμα του τηλεθεατή. Μέσα από τα ειδικά εφέ, ο τραγουδιστής Måns Zelmerlöw αφηγείται με το τραγούδι του, που λέγεται «Heroes», μια ιστορία. Και αυτό είναι το δεύτερο στοιχείο που το κάνει φαβορί, καθώς το θέμα του τραγουδιού είναι πολύ επίκαιρο και ιδιαίτερα ευαίσθητο. Ο Måns Zelmerlöw αφηγείται μια ιστορία για το bullying και η Ευρώπη υποκλίνεται.

Η μόνη που ίσως μπορεί να απειλήσει τη Σουηδία, είναι μια χώρα που θα δούμε απευθείας στον τελικό. Ο λόγος βεβαίως για τους τρεις νεαρούς τενόρους της Ιταλίας, το συγκρότημα Il Volo, που ετοιμάζει μια εντυπωσιακή εμφάνιση με το τραγούδι «Grande Amore».

Βεβαίως, τα προγνωστικά είναι απλά προγνωστικά, το τελικό αποτέλεσμα... θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Σχετικές ειδήσεις