MEDIA

Συνάντηση Κωνσταντοπούλου με Τσακνή για την ΕΡΤ

Συνάντηση Κωνσταντοπούλου με Τσακνή για την ΕΡΤ

Με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/6/2015) ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής.

Ο κ. Τσακνής στην συνάντηση ενημέρωση την κ. Κωνσταντοπούλου για τις μέχρι στιγμής εξελίξεις των διαδικασιών για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ καθώς και για τις συμβάσεις των εργαζομένων.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη συνάντηση απουσίαζε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν η ομαλή διαδικασία επιστροφής των εργαζομένων της ΕΡΤ καθώς και ο σχεδιασμός για την αποκατάσταση των δομών της . Σημειώνεται ότι έως σήμερα συνολικά 1.665 άτομα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρουν προκειμένου να επιστρέψουν στην ΕΡΤ.

Ο Πρόεδρος της ΕΡΤ ενημέρωσε την κ. Κωνσταντοπούλου πως υπάρχει ανάγκη τροποποίησης των νομικών διατάξεων που αφορούν τη Δημόσια Τηλεόραση. Στόχος της τροποποίησης είναι η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της εταιρείας. Παράλληλα ο κ. Τσακνής αναφέρθηκε και στην προσπάθεια των προσωρινών Γενικών Διευθυντών της ΕΡΤ για την αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών που έχουν παρουσιαστεί εξαιτίας του καθεστώτος που ίσχυε στη ΝΕΡΙΤ.

Τέλος ο κ. Τσακνής αναφέρθηκε στην πρόθεση του να επισκεφθεί την ερχόμενη Δευτέρα (8/6) τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 στην Θεσσαλονίκη, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους τα θέματα επαναλειτουργίας του σταθμού και την τοποθέτηση Διοικούσας Επιτροπής.

Σχετικές ειδήσεις