MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (20/01/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (20/01/2016) πρωτοσέλιδα

Ο πολιτικός διάλογος ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση στα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την πορεία της χώρας η στόχευση Τσίπρα - Μητσοτάκη που διαφώνησαν σε όλα, με το σύστημα να βρίσκεται σε συγκρουσιακή τροχιά για την προοπτική, χορήγησης αδειών στα τηλεοπτικά κανάλια.

Στο μέτωπο του ΔΝΤ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επανέλαβε χθες μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής τα γνωστά ενώ τα πρακτικά του Eurogroup του Νοεμβρίου του 2015 αποδεικνύουν ότι από τότε το Ταμείο μιλούσε για καθυστερήσεις και την ανάγκη πρόσθετων μέτρων.

Την ίδια ώρα, στα πρωτοσέλιδα του πολιτικού τύπου 20/1/2016 θα διαβάσετε για τη νέα βόμβα στο συνταξιοδοτικό του Δημοσίου από τον υπαλληλικό κώδικα που οδηγεί τους 60άρηδες με 35ετία στην υποχρεωτική έξοδο ακόμη και αν δεν θέλουν να συνταξιοδοτηθούν, βλέποντας τις μεγάλες μειώσεις άνω του 23% που φέρνει το νέο ασφαλιστικό από το 2016.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Η αισιοδοξία της κυβέρνησης για την οικονομία επικοινωνείται με σημειώματα 8 σημείων, υποστηρίζοντας ότι όλα πάνε καλά, με την κοινωνία να βρίσκεται στα κάγκελα και το νέο κύμα απεργιών να δίνει το στίγμα. Η αξιολόγηση καθυστερεί από τους δανειστές, η απειλή της αβεβαιότητας επιστρέφει στην αγορά με τις «χειραψίες» των πολιτικών ανδρών να μην έχουν αντίκρυσμα στο διά ταύτα.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις