MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (25/02/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (25/02/2016) πρωτοσέλιδα

Η νέα συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους εκπροσώπους των αγροτών στις 10.30 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου απασχολεί το σημερινό(25/02/2016) πολιτικό Τύπο.

Νωρίτερα, σε άνοιγμα των μπλόκων προχώρησαν οι αγρότες σε ένδειξη καλής θελήσεως, επειδή όπως επεσήμαναν, ο καιρός επιδεινώθηκε και η κίνηση από τις εναλλακτικές διαδρομές είναι πιο δύσκολη.

Την ίδια ώρα στα όρια της έκρηξης βρίσκεται το Προσφυγικό, καθώς χιλιάδες είναι εγκλωβισμένοι στη χώρα μας από το κλείσιμο των βόρειων συνόρων, με τις ροές από την Τουρκία να συνεχίζονται. Μήνυμα προς την Ευρώπη έστειλε ο Αλ. Τσίπρας από τη Βουλή για τήρηση των συμφωνιών, ενώ θα γίνει Συμβούλιο Αρχηγών, πριν από τη Σύνοδο Κορυφής στις 7 του μηνός.

Περικοπές 32% έρχονται στο μέρισμα που εισπράττουν 280.000 δημόσιοι υπάλληλοι.
Ο προϋπολογισμός του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων για το 2016 εγκρίθηκε με διορθώσεις από το υπουργείο Εργασίας και σύμφωνα με πληροφορίες «δείχνει» μείωση της δαπάνης για μερίσματα της τάξης του 32%, φωτογραφίζοντας έτσι αντίστοιχου ύψους παρεμβάσεις στις παροχές, επιπλέον των περικοπών που έχουν ήδη γίνει με νόμους του 2011 και του 2012.

Ως αναφορά το άλλο μέτωπο το Ασφαλιστικό, περικοπές 32% έρχονται στο μέρισμα που εισπράττουν 280.000 δημόσιοι υπάλληλοι.

Ο προϋπολογισμός του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων για το 2016 εγκρίθηκε με διορθώσεις από το υπουργείο Εργασίας και σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου «δείχνει» μείωση της δαπάνης για μερίσματα της τάξης του 32%, φωτογραφίζοντας έτσι αντίστοιχου ύψους παρεμβάσεις στις παροχές, επιπλέον των περικοπών που έχουν ήδη γίνει με νόμους του 2011 και του 2012.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Ο οικονομικός τύπος αναλύει τις εξελίξεις στη χρηματιστηριακή αγορά και τους λόγους που βρίσκεται σε δίνη ενώ αποδίδοντας την κατάσταση των κρατικών Ταμείων αναφέρεται στα ληξιπρόθεσμα χρέη με την κυβέρνηση να αποδίδεται σε αγώνα δρόμου για την είσπραξή τους.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις