MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (22/03/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (22/03/2016) πρωτοσέλιδα

Τέλος κτηματογράφησης με βάση τις αντικειμενικές αξίες θα κληθούν να πληρώσουν εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων. Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη σύνταξη του κτηματολογίου του 65% της χώρας σύμφωνα με τον πολιτικό Τύπο σήμερα Τρίτη 22/3.

Ειδοποιητήρια για την πληρωμή του «κτηματόσημου» θα αρχίσουν να λαμβάνουν από το τελευταίο τρίμηνο του έτους οι ιδιοκτήτες ακινήτων των περιοχών που είχαν ενταχθεί στα παλαιότερα προγράμματα κτηματογράφησης, ενώ το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου αναμένεται να προκηρυχθεί ο νέος διαγωνισμός για την κτηματογράφηση του υπόλοιπου 65% της Ελλάδας έως το 2020.

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης και των δανειστών μπαίνει και η αγορά των αυτοκινήτων. Στο πλαίσιο της επικείμενης συμφωνίας για την επιβολή νέων φορολογικών μέτρων που θα αυξήσουν τα έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού τουλάχιστον κατά 1,8-2 δισ. ευρώ εντός της διετίας 2016-2017 εντάσσεται και η αναμόρφωση της φορολογίας των Ι.Χ. αυτοκινήτων και των λοιπών οχημάτων, την οποία αποφάσισε να προωθήσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Στα της Ειδομένης η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, σύμφωνα με πληροφορίες, διέταξε ποινική προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να εντοπιστούν τα πρόσωπα που μοίρασαν στον καταυλισμό των προσφύγων της Ειδομένης το άγνωστης προέλευσης φυλλάδιο με τους χάρτες προκειμένου οι πρόσφυγες να μπορέσουν να περάσουν στην ΠΓΔΜ.

Επίσης θα διαβάσετε για κύμα προσφύγων παρά τη συμφωνία.

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα

Μπαίνουν εισπρακτικές και στα... κοινόχρηστα, ρύθμιση οφειλών με πιστωτικές και δόσεις, σε διαμερίσματα με χρέη έως και 3.500 ευρώ

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Στον οικονομικό Τύπο θα διαβάσετε για τους νέους φόρους, για τα νέα μέτρα και τον αγώνα για τα διαθέσιμα, αλλά και νέα αναπροσαρμογή στις αντικειμενικές.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις