MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (23/03/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (23/03/2016) πρωτοσέλιδα

Σε κατάσταση σοκ η Ευρώπη μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες γράφει ο πολιτικός Τύπο σήμερα Τετάρτη 23/3.

Ηδη τέθηκαν σε ισχύ αυστηροί συνοριακοί έλεγχοι σε χώρες του ιδρυτικού πυρήνα της ΕΟΚ/Ε.Ε. (Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο), ενώ η δημόσια ασφάλεια σε όλη την Ευρώπη στρατιωτικοποιείται με ταχείς ρυθμούς.

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα

Επίσης θα διαβάσετε πώς να ρυθμίσετε οφειλές προς το Δημόσιο με το «νόμο Κατσέλη». Δυνατότητα μερικής ή ολικής διαγραφής χρεών προς εφορίες, τελωνεία, ΟΤΑ, ασφαλιστικά ταμεία. Προστασία της κύριας κατοικίας από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

Aκόμη θα ενημερωθείτε για το κρυφό ραντεβού των δύο πρώην κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο οποίο προετοίμασαν τον διάλογο για την Κεντροαριστερά.

Επίσης με άρθρο του ο Γιάνης Βαρουφάκη ζητά διαφάνεια στην Ε.Ε. τώρα!

Με μια ανοικτή επιστολή προς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς το Κίνημα για τον Εκδημοκρατισμό της Ευρώπης DiEM25 εγκαινιάζει πανευρωπαϊκή καμπάνια για τη διαφάνεια στην Ε.Ε., προσκαλώντας όλους τους πολίτες να την υπογράψουν.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Με τα 5 νέα βάρη στο επιχειρείν ασχολείται ο οικονομικός Τύπος ενώ έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ αποκαλύπτει το εφιαλτικό τοπίο που διαμορφώνεται για τους μικρούς εργοδότες και εργαζόμενους. Αμεσο κίνδυνο να βρεθούν άνεργοι το επόμενο εξάμηνο αντιμε­τωπίζουν το 31,4% των αυτοαπασχολούμενων..

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις