MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (28/05/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (28/05/2016) πρωτοσέλιδα

Η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα και οι συναντήσεις που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, είναι ένα από τα θέματα που φιλοξενούνται σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, σήμερα, Σάββατο (28/05/2016).

ΟΛΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Εκτός από το μήνυμα της επίσκεψης Πούτιν στη χώρα, στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων θα διαβάσετε για τη νέα ρύθμιση οφειλών σε ταμεία και εφορία που ετοιμάζει η κυβέρνηση, για τα σχέδια του υπουργείου Οικονομικών να ζητήσει τελικά την επιστροφή του ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους αλλά και για τις έρευνες της αστυνομίας στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου στο Μαρούσι.

Διαβάστε εδώ τις πολιτικές εφημερίδες

Η κατάργηση των αντικειμενικών αξιών και τα νέα τέλη κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα είναι κάποια από τα θέματα που θίγει σε συνέντευξή του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, σήμερα σε οικονομική εφημερίδα.

Επίσης οι οικονομικές εφημερίδες αναφέρονται στην επίσκεψη Πούτιν, σε δέσμη τριών μέτρων κατά της φοροδιαφυγής, σε νέες επιβαρύνσεις που «έρχονται» στα κέρδη των επιχειρήσεων αλλά και στα κόκκινα δάνεια.

Διαβάστε εδώ τις οικονομικές εφημερίδες

Σχετικές ειδήσεις