MEETING POINT

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο Newsbomb.gr και την Ολγα Τρέμη

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο Newsbomb.gr και την Ολγα Τρέμη

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο Newsbomb.gr, σε μια αποκαλυπτική και διαφορετική συζήτηση με την Ολγα Τρέμη

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας σχολιάζει τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ, μιλά για τις ανοιχτές προκλήσεις στην οικονομία και τα εργασιακά, και εξηγεί την στάση και την θέση του ΚΚΕ.

Δίνει την δική του εκτίμηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και τον πιθανό χρόνο τους, απαντά στο «προσκλητήριο» του Αλέξη Τσίπρα για προοδευτική διακυβέρνηση, και εξηγεί ποια – και γιατί – κυβερνητικά σχήματα μπορούν να προκύψουν από τις επόμενες κάλπες.

Ο γραμματέας του ΚΚΕ αποκαλύπτει και τις συζητήσεις που είχε με τον Μίκη Θεοδωράκη πριν από τον θάνατό του, μιλά για τις επιστολές που αντάλλαξαν, για την πολιτική του διαθήκη, για τις διαφωνίες τους αλλά και για τα «μεγάλα μεγέθη» που τους ένωσαν στο τέλος.

Εξηγεί επίσης τι έγινε στην Μητρόπολη με τις διαμαρτυρίες κατά του πρωθυπουργού στην κηδεία του Μίκη.

Μιλά ακόμη για τις μεγάλες προκλήσεις στην διαχείριση της πανδημίας και τους εμβολιασμούς, αλλά και τις εξελίξεις στο παγκόσμιο γεωπολιτικό σκηνικό, τα ελληνοτουρκικά και την ένταση στο Αιγαίο.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στη Ρόδο: «Ελένη αν δεν έφευγα, θα με σκότωνε» - Η ξαδέρφη της Δώρας στο Newsbomb.gr

Κρούσματα σήμερα: Κυριαρχεί το στέλεχος «Δέλτα» με 809 νέα κρούσματα - Πού εντοπίζονται

Κορονοϊός - Γκάγκα: Αυξητική τάση στη βόρεια Ελλάδα - Ανησυχία για το χειμώνα