ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Oι φετινές τάσεις στο ανδρικό υπόδημα έχουν την υπογραφή Boxer Shoes

Oι φετινές τάσεις στο ανδρικό υπόδημα έχουν την υπογραφή Boxer Shoes

Ο φετινός χειμώνας υπόσχεται κομψά looks, μοναδικό στυλ και επιλογές που δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Τα παπούτσια για ακόμα μία χρονιά έρχονται στο προσκήνιο, καθώς δεν μπορεί μια σεζόν να είναι ολοκληρωμένη χωρίς τις τάσεις σε αυτά.

Ποια είναι τα shoe trends που πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε δικά σας; Στην Boxer και στη νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 23-24 θα ανακαλύψετε όλα όσα αναζητάτε, καθώς και δερμάτινα accessories boxerleathers.

Κομψότητα και λιτός σχεδιασμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ανδρικής συλλογής της Boxer, για αξεπέραστο στυλ με χαρακτήρα. Casual, δερμάτινα sneakers για χαλαρά looks όλη την ημέρα και all-day μοκασίνια για πιο σοφιστικέ διάθεση. Κομψά μποτάκια και διαχρονικά, κλασικά σχέδια ολοκληρώνουν αρμονικά κάθε ντύσιμο και αναδεικνύουν στη στιγμή κάθε outfit. Minimal design και πολυτελής αίσθηση που μαγνητίζει τα βλέμματα, εμπνέει αυτοπεποίθηση και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Όλα τα σχέδια της Boxer είναι από γνήσιο, ποιοτικό δέρμα, το οποίο αποτυπώνεται στην μεγάλη αντοχή που έχουν, στο ανάλαφρο περπάτημα και στην καθημερινή άνεση αλλά και στην αίσθηση πολυτέλειας που χαρίζει το καλό δέρμα. Ύφος που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο για να πείσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Η Boxer, εκτός από παπούτσια, διαθέτει μια υπέροχη ανδρική σειρά από δερμάτινα accessories boxerleathes, με μεγάλη ποικιλία σε ζώνες και πορτοφόλια. Όλα κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα και σε μοναδικά σχέδια προσφέρουν την ιδανική πινελιά που χρειάζεται κάθε outfit, casual ή και πιο επίσημο, από το πρωί έως το βράδυ.

Boxer

Μόδα, Ποιότητα, Αντοχή, Ποικιλία, Εξαιρετικά Υλικά από την No1 ελληνική εταιρεία κατασκευής υποδημάτων, με πάνω από 100 χρόνια εμπειρία.

Ανακαλύψτε την Νέα Συλλογή Φθινόπωρο – Χειμώνας 2023-2024 στα συνεργαζόμενα καταστήματα και στο boxer.gr και επωφεληθείτε από τις χειμερινές εκπτώσεις