ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπάρχει μια οδοντόκρεμα που συνεργάζεται με το χαμόγελό σου

Υπάρχει μια οδοντόκρεμα που συνεργάζεται με το χαμόγελό σου

Η στοματική υγεία είναι κάτι που μας απασχολεί όλους.

Το λαμπερό κι όμορφο χαμόγελο, η αίσθηση φρεσκάδας στο στόμα, η καθαρή αναπνοή και πάνω από όλα η υγεία των δοντιών και των ούλων.

Η ημέρα μας πάντα ξεκινά με το βούρτσισμα των δοντιών μας, αλλά δυστυχώς οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και οι πολλές ώρες εργασίας, μας στερούν τη δυνατότητα να κρατάμε το στόμα μας καθαρό με συχνά βουρτσίσματα μετά από κάθε γεύμα.

Μέσα στο στόμα μας υπάρχει ένα μικρό θαύμα, κι αυτό είναι το σάλιο. Με πάνω από 1 δισεκατομμύρια βακτήρια να αποτελούν τη μικροχλωρίδα του στόματος μας, είναι πολύ εύκολο να χαθεί η ισορροπία της στοματικής υγείας. Για αυτό η φύση έχει προνοήσει, ώστε στο σάλιο μας να υπάρχουν ένζυμα και πρωτεΐνες που λειτουργούν σαν ασπίδα κατά των μικροβίων που οδηγούν στην πλάκα και σε άλλα στοματικά προβλήματα.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να ενισχύσουμε αυτή τη μαγική ιδιότητα του ίδιου μας του στόματος;

Για αυτό υπάρχει η Zendium , η πρώτη οδοντόκρεμα παγκοσμίως με ένζυμα και πρωτεΐνες, ίδια με αυτά που χρησιμοποιεί το στόμα μας για να προστατεύεται φυσικά από τα βακτήρια. Αυτό σημαίνει πως προσφέρει τέλεια προστασία, πιο λευκό χαμόγελο και δροσερή αναπνοή!

Υπάρχει η Zendium Complete Protection για ολοκληρωμένη προστασία των δοντιών και της στοματικής κοιλότητας. Η Zendium Gentle Whitening για την αποκατάσταση της φυσικής λευκότητας των δοντιών. H Zendium Fresh για αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας και η Zendium Sensitive, ειδικά σχεδιασμένη για όσους έχουν ευαίσθητα δόντια. Υπάρχουν ακόμη 2 παιδικές Zendium , μία για παιδιά από 1-6 ετών και μία για παιδιά άνω των 7.

Γιατί την λάτρεψα; Χάρη στο διαφορετικό τρόπο δράσης της, η Zendium διαφέρει και στον τρόπο που την αισθανόμαστε στο στόμα: έχει ήπια σύνθεση, με ήπιο παράγοντα αφρισμού και διακριτική γεύση ΚΑΙ δεν αλλοιώνει την αντίληψη της γεύσης.

Δοκίμασε την σήμερα κιόλας και θα χαμογελάσεις πλατιά… πολύ πλατιά!

main2