ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Coca-Cola Τρία Έψιλον σου δίνει την ευκαιρία να ενταχθείς στην πιο δυναμική ομάδα πωλήσεων!

H Coca-Cola Τρία Έψιλον σου δίνει την ευκαιρία να ενταχθείς στην πιο δυναμική ομάδα πωλήσεων!

ΗCoca‑Cola Τρία Έψιλον, ένας από τους σημαντικότερους εργοδότες της χώρας, με 1.500 εργαζόμενους και δραστηριότητα σχεδόν 5 δεκαετιών στην Ελλάδα, δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες καριέρας, στοχεύοντας στην ενσωμάτωση ταλαντούχων επαγγελματιών στο δυναμικό της.

Φέτος, για ακόμη μία χρονιά, η εταιρεία ενισχύει τη δυναμική ομάδα πωλήσεών της, με 60 νέες θέσεις εποχικής απασχόλησης, προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της επερχόμενης καλοκαιρινής περιόδου. Η εταιρεία αναζητά νέους ανθρώπους με όρεξη και ταλέντο για να στελεχώσουν θέσεις Market Developers. Οι ενδιαφερόμενοι, θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν σε μία από τις πιο δυναμικές ομάδες πωλήσεων και να συνεργαστούν με δημιουργικά άτομα που επιδιώκουν να εξελίσσονται και να αναπτύσσουν καθημερινά τις δεξιότητές τους και τα ταλέντα τους.

Η 6μηνη εποχική απασχόληση στην Coca-Cola Τρία Έψιλον αποτελεί μία εμπειρία που δίνει σε όλους τους συμμετέχοντες τα απαραίτητα εφόδια για να μάθουν την αγορά, να ξεχωρίσουν και να εξελιχθούν και παράλληλα να καλλιεργήσουν το πνεύμα της συνεργασίας, της αλληλοκατανόησης και της ομαδικότητας, ως αναπόσπαστα μέλη μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες πωλήσεων στη χώρα. Όλοι τους λαμβάνουν αναλυτικό feedback μετά το πέρας του εξαμήνου και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εντάσσονται στο δυναμικό της εταιρείας σε μόνιμες θέσεις εργασίας.

Ο Πάνος Μάντης, μας διηγείται πως ξεκίνησε η πορεία του στην Coca-Cola Τρία Έψιλον μέσα από τις εποχικές θέσεις εργασίας και εξελίχθηκε μέσα στην εταιρεία αναλαμβάνοντας πρόσφατα την θέση του Coffee Customer Marketing Specialist: «Πριν περίπου 4 χρόνια ξεκίνησα ως Market Developer στη περιοχή της Αττικής, έχοντας την ευκαιρία με την σωστή καθοδήγηση των Team Leaders μου, να αποκτήσω σημαντικές εμπειρίες στα διαφορετικά κανάλια πωλήσεων. Στη συνέχεια, και βάσει της αξιολόγησης μου, παρέμεινα στην εταιρεία και ανέλαβα την θέση του Category Planner, όπου είχα τη δυνατότητα να ασχοληθώ με την ανάλυση των κατηγοριών των προϊόντων μας και να συμμετέχω σε σημαντικές προτάσεις προς πελάτες. Τον τελευταίο χρόνο, έχω αναλάβει τη θέση του Customer Marketing Specialist, και έχω τη δυνατότητα να καθοδηγώ το πλάνο της ενεργοποίησής μας στην αγορά σε συνεργασία με το τμήμα πωλήσεων και να χτίζω αποτελεσματικές σχέσεις με του πελάτες μας μέσω της ανάπτυξης και εφαρμογής των πλάνων τους. Μέσα από τον στρατηγικό ρόλο μου, αναπτύσσομαι καθημερινά, αποκτώντας ηγετικές ικανότητες και χτίζοντας γερές βάσεις για την περαιτέρω εξέλιξη μου στην οικογένεια της Coca-Cola Τρία Έψιλον!»

Οι 60 νέες θέσεις εποχικής απασχόλησης που προσφέρονται φέτος από την Coca-Cola Τρία Έψιλον, αφορούν τις παρακάτω περιοχές:

  1. Θάσος
  2. Πρέβεζα
  3. Κέρκυρα
  4. Μεσσηνία
  5. Ηλεία
  6. Αργολίδα
  7. Ζάκυνθος
  8. Κεφαλονιά
  9. Ρέθυμνο
  10. Ηράκλειο Κρήτης
  11. Λασίθι
  12. Χανιά
  13. Ρόδος
  14. Κως
  15. Χίος
  16. Μυτιλήνη
  17. Σάμος
  18. Σκόπελος

Για να γίνετε και εσείς μέλος μίας από τις πιο δυναμικές ομάδες της χώρας, μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας και υποβάλλετε την αίτησή σας σήμερα: gr.coca-colahellenic.com/gr/kariera/eukairies-karieras.