ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕΠ: Προλάβετε - Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος

ΑΣΕΠ: Προλάβετε - Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος

ΑΣΕΠ - Προσλήψεις μονίμων με την 11Κ/2017 - Λήγει η προθεσμία

Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος με την προκήρυξη 11Κ/2017.

Σύμφωνα με την προκήρυξη 11Κ/2017 του ΑΣΕΠ η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο asep.gr που άρχιζε στις 31 Αυγούστου, λήγει σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την Προκήρυξη 11Κ/2017
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510

αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΤΕ ή ΔΕ) της οποίας θέσεις διεκδικούν.

Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο enimerosi@asep.gr